Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Винтове за дърво fischer Power-Fast

Компанията, изобретила първия в света пластмасов дюбел и наложила се като световен лидер в тази област, fischer, заема челни позиции с над 2700 продукта и сред производителите на винтове за дърво. Производството на семплия наглед винт е много тънка работа и затова от винт до винт има огромна разлика. От формата на профила на витлото и материала силно зависи здравината на съединението и устойчивостта му срещу саморазхлабване поради вибрации.

Масовото използване на акумулаторни отвертки поставя изискването за намаляване до минимум на съпротивлението, което винтът оказва при завиване, респективно на големината на приложения въртящ момент. Колкото те са по-малки, толкова повече винтове може да бъдат завити с едно зареждане на батерията, а и времето за завиване се скъсява значително. Намаляването на големината на въртящия момент снижава и вероятността от изхвърляне на върха на бита от шлица в главата. По този показател винтовете за дърво от серията Power-Fast на fischer превъзхождат своите конкуренти.

Освен това тези винтове проявяват значително по-малка склонност да разцепват дървесината в близост до краищата на детайла. Също така конично оформената им глава сама издълбава леглото, в което потъва, за да не стърчи над повърхността на детайла.

За допълнителна информация посетете електронния магазин на фирма „Ташев-Галвинг”.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото