В категории: Брой 7-8/2011, Представяме ви, Хоби

Наслука – лов, риболов, спорт – от 28 септември до 2 октомври 2011 г. в „Интер експо център“

Единственото изложение за ловци и рибари в София обещава успехи през есенния сезон

От 28 септември до 2 октомври т.г. интересът на многобройните любители на лова и риболова ще се има един адрес – Интер Експо Център, София. Очаква ги обновеното изложение „НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”.

Агенция Булгарреклама ЕООД и Лов и риболов ООД обединиха своя опит, потенциал и желание, за да успеят да предоставят едно по-ново, по-модерно и отговарящо на всички потребности изложение.

Лидерите в оръжейния и ловно-рибарския бранш ще наредят щандове с най-новите стоки – от сувенирите и дребните такъми до атрактивните продукти на световните оръжейни производители. Освен на късмета, ловците и рибарите могат да разчитат на добрите съвети и услугите, предлагани от участниците в изложението.

Авторитетни производители, дистрибутори и търговци на марково оръжие и аксесоари ще провокират ловците за нови постижения и уникални трофеи. Нови модели модерна оптика, ловни, сувенирни и тактически ножове, почистващи инструменти и други приспособления ще подсилват шансовете за успех на ловците.

Правилата за продажба на оръжие и боеприпаси са ясни, но условията за покупка могат да бъдат договорени още тук, на изложението. Изборът няма да е случаен, а информиран, добре консултиран и разумно търгуван.

За признати или начинаещи рибари изборът на риболовно оборудване и рибарски принадлежности ще е необозрим – десетки модели въдици, макари, куки, влакна, блесни, примамки и захранки, ножове с различно предназначение и изработка, и много други изделия.

За ловци и риболовци ще има функционални ловни дрехи и аксесоари от най-ново поколение – маскировъчно облекло, раници и чанти, сигнални устройства, оптика, компаси, карти и други изделия.

Няма да бъдат пропуснати и пристрастените към спорта и екстремните изживявания. Очакват ги големи отстъпки на екипировка за сърф и кайт от отминалия сезон и представяне на новите колекции на водещи фирми за 2012 г.

Тази есен освен на късмета ловците и рибарите могат да разчитат повече и на богатия избор, който ще им предложи “НАСЛУКА – ЛОВ, РИБОЛОВ, СПОРТ”.

За повече информация посетете уебстраницата на организаторите, както и страницата на изложението във facebook.

Вижте още за изложението.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 7-8/2011, Представяме ви, Хоби

Ключови думи


 
към началото