Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Принадлежности за приготвяне на строителни разтвори

При представянето на продуктовата гама на Collomix бе специално подчертано, че фирмата предлага целия спектър от машини, бъркалки и всичко останало, необходимо за разбъркване и подготовка на различните строителни смеси и разтвори, използвани в строителството и ремонта. Не е оставена нито една незапълнена ниша, като за всяка операция, освен подходящият миксер и набор от бъркалки, се предлагат и останалите допълнителни помощни средства като различни по големина съдове за разбъркване на разтворите, както и специални пригодени за тяхното пренасяне колички. Показаната на снимката е пригодена за пренасяне на съдове с кръгла форма и обем до 65 l. Механизмът за захващане на съда е проектиран така, че заедно с удължените ръкохватки и колелата като опорна точка изпълнява ролята на лост от първи род. Поради това кофата с разтвор се повдига с минимално усилие. При движение на количката центърът на тежестта на кофата се намира съвсем близо до колелата, които поемат почти изцяло товара. Транспортирането е улеснено от мекото возене на „обутите“ с пневматични гуми колела, които лесно преодоляват неравности и малки препятствия.

При разбъркване на по-големи количества материал работата се улеснява силно, когато се използва показаната на снимката специална стойка (Collomix RSU). Към рамото й се монтира миксерът, бил той с една или две бъркалки, а върху основата й се поставя съда с разбъркваната смес. В комбинация с миксер с две бъркалки Collomix CX DUO с нея се постига достатъчно голяма производителност, за да конкурира някои от полустационарните смесители. Подходяща е за работа със съдове с обем до 90 l, а пет опорни точки осигуряват необходимата стабилност по време на работа. Рамото се премества по височина и хоризонтална линия, така че бъркалките да достигат до всяка точка на съда с разтвора.

Използването на стойката спестява усилията необходими за държане на машината. Тя има колела, което силно улеснява преместването й. Освен това може да се сгъва. Така заема минимално място, лесно се транспортира и съхранява.

 

 

За допълнителна информация и покупки от електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД за:

 


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото