В категории: Брой 9-10/2012, Инструменти, Представяме ви, Ремонти, Сухо строителство

Къртачът K 615 CE HD Professional заслужи поредния златен медал за „Спарки Елтос“

Veni, vidi, vici! (Дойдох, видях, победих!) – така римският император Юлий Цезар е описал преди малко повече от 2000 г. поредната си военна победа. „Дойдох, участвах, победих“ – би могло да заявят от „Спарки Елтос“ за получаването на поредния златен медал от завършилия миналия месец технически панаир в Пловдив. Присъждането на това така желано от всеки изложител отличие не изненадва, когато става дума за единствения световно признат български производител на ръчни електроинструменти. Успехът на всеки производител се гради на непрестанното разработване на все по-нови конструкции, прилагане на все по-модерни производствени технологии, по-качествени материали и съвременни средства за контрол на качеството. Резултатът е появата на нови все по-добри модели. А когато се поставя за цел успешното налагане на редица национални пазари в Европа и други континенти, съвсем логично е успехът на поредната нова машина на „Спарки Елтос“ да минава през признанието и отличията на най-престижното техническо изложение в България.

Така че златният медал в направлението „Електроника и електротехника, информационни технологии, телекомуникации и офис-техника“, който получи току-що излезлият на пазара къртач K 615CE HD Professional, бе логично очакван. Не случайно, представяйки в аванс новата машина в НС 7-8/2012, си позволихме пророчеството, че тя ще донесе на „Спарки Елтос“ поредният златен медал.

Понеже машината е описана подборно в предишния брой на списанието, тук няма какво повече да добавим, освен снимка от изложбения павилион, на която къртачът е показан в разрез.

Колкото до цялостното представяне на „Спарки Елтос“ на техническия панаир може да се каже, че то също се придържа към градения от десетилетия корпоративен стил – самостоятелен павилион на постоянно от години място, в който бе представена колекция от около стотина подбрани, доказали се като най-успешни, електроинструменти. Новият златен медалист бе изложен в компанията на отличените с медал от предни години електроинструменти като:

» Фамилията перфоратори BPR 220E, BPR 240E, BPR 240CE, BPR 260E, BPR 260CE, BPR 280CE и фамилията ъглошлайфмашини М750Е, М850Е, М1050Е, М1200CES, M1400CES Plus и модификации M750, M850, M1050, M1200, M1200E Plus, M1400CES, отличени със златни медали през 2011 г.

» Машините за сухо шлифоване от серията Acrobat, моделите SM 717CE, SMA 717CE със златни медали от изложението през 2010.

» Сабленият трион Sparky Professional TSB 1300C със златен медал от 2009 г.

» Фамилията ъглошлайфмашини MB 1010, MB 1300 и MB 1600 (C/CPA), златен медал през 2009 г.

» Ъглошлайфмашината Sparky Professional MBA 2600P, носител на медал от 2008 г.

» Перфораторът Sparky Professional BP 330CE, медалист от 2008 г.

» Лекият къртач Sparky Professional K 306E, медалист от 2007 г.

» Електрическата отвертка за серийно завиване на винтове Sparky Professional BVR 64 E/ BVR 62 E и BVR 66 E (https://napravisam.net/?p=3360), с медал от 2007 г.

Списъкът със златни медалисти на „Спарки Елтос“ може да бъде продължен. В случая това не е необходимо, защото статии за техните конкретни носители са достъпни на сайта на „Направи сам“.

Доказано е, че успешните машини имат и по-дълготрайно пазарно присъствие. Дори задържането им за няколко поредни години на пазара е доказателство за тяхното качество и високи експлоатационни характеристики.

Представа за обхвата на палитрата, показани на панаира електроинструменти за дървообработване и обработване на метали, за всевъзможни строителни и ремонтни дейности, дават и поместените тук снимки.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото