Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Стега на Bessey с „помпено“ действие

За разлика от обикновените винтови стеги, тази има специален двоен механизъм, който се състои от притискащо бутало и винт. Той функционира така, че при завиване на винта на една стъпка буталото се изтласква на разстояние две стъпки. По този начин се пести сила, необходима за въртене на винта, съкращава се и времето, необходимо за притягане. Същевременно силата на притискане на тази стяга е по-голяма (8000 N) в сравнение с обикновените винтови стеги, с които се постига сила на притягане 6000–7000 N. Притискащото бутало с нахлузена на челото му предпазна пластмасова капачка е плътно поставено в цилиндър, намиращ се на подвижното рамо на стягата. Така се осигурява неговото паралелно движение, а невъзможността на капачката да се наклонява встрани прави притискането по-сигурно с намалена вероятност за отплесване и неконтролирано освобождаване на детайлите. Предлагат се с две дължини на челюстите – 100 mm и 150 mm и дължина на пристягане от 300 mm до 1500 mm.

За допълнителна информация, включително за нови модели и покупка на продукти на Bessey, посетете електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото