В категории: 2013, Брой 3-4/2013, Хоби

С iPhone, iPad и iPod Touch под вода, в сняг, пясък и прахоляк

LifeProof1

LifeProof3

Когато човек плати примерно 1000 – 1500 лева, за да стане горд притежател на някой от най-съвършените смартфони, таблети или мултимедийни възпроизвеждащи устройства (плейъри), щастието му се помрачава само от едно – притеснението скъпоценната му придобивка да не стане жертва или дори да не погине поради проникване на влага, прах, неволно изпускане, надраскване и т.н. Случи ли се подобна злополука, притеснението за мнозина може да се превърне и в трагедия, защото гаранцията не покрива такива щети.

Смисълът от притежание на мобилни устройства е да ни съпровождат неотлъчно и да ни вършат работа където и да се намираме, каквото и да вършим. Задачата по предпазването им допълнително се усложнява, защото примерно телефоните, вече изместват масовите цифрови фотоапарати, а това означава, че с тях се снима и на плажа или в лодката, в планината било на ски, по време на снеговалеж или дъжд и т.н. Телефонът не е в безопасност дори и в кухнята или на канцеларското бюро, защото е известно например, че една от причините за често бракуване на обикновените клавиатури е неволното им заливане с кафе или друга напитка. Да, ала масовите евтини модели клавиатури струват по петнайсетина долара парчето и човек може да си позволи да ги сменя като носни кърпички. За съжаление същото не може да се каже за чудесата на съвременната комуникационна техника.

Ето защо предвидливият човек прави още една напълно достъпна и ефикасна стъпка, за да защити своята скъпоценна придобивка. Поставя я в калъф, който сигурно я защитава от всички неблагоприятни механични и други външни въздействия, който при това напълно хармонира с изящния дизайн на устройството и по никакъв начин не ограничава неговите функционални възможности и използването му.

Измежду най-доброто, което се предлага на световния пазар са калъфите LifeProof, за които повече подробности може да прочетете тук.

LifeProof2

LifeProof4

Към момента у нас се предлагат калъфи за моделите на Apple iPhone 4/4s/5, iPad и iPod Touch. Те им осигуряват сигурна защита срещу проникване вода (включително сняг), от прах и други замърсявания, срещу удар и надиране. Калъфът предпазва сигурно дори и при потапяне във вода на дълбочина до 2 m, което автоматично превръща телефона във фотоапарат за подводни снимки, опазва го и при падане от височина до 2 m. Пред обектива за снимане калъфът има специална оптична леща, която осигурява високо качество на заснетите изображения.

Всичко това несъмнено ще привлече неустоимо вниманието любителите на екстремните спортове сред природата, на предпочитащите движението с моторно превозно средство или велосипед извън пътната настилка.

Животът, разбира се, далеч не е само забавления и спорт. Сигурно защитен мобилният телефон или таблетът ще бъдат неотлъчно с вас и на работното ви място – било на строителната площадка, на покрива на сграда, в потънала в прахоляк дърводелска работилница, на полето или в гората.

LifeProof5

Всички модели калъфи LifeProof са сертифицирани по стандарти на министерството на отбраната на САЩ 810F-516 и IP-68.

Вносител на калъфите и други аксесоари LifeProof за мобилни устройства е фирма „Киров Хай-Енд“ ООД.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

2013, Брой 3-4/2013, Хоби

Ключови думи


 
към началото