Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Festool ударно разшири продуктовата си програма

Festool1

В края на миналата година немската фирма Festool обяви значително разширяване на своята продуктова листа. Тази впечатляваща стъпка не бе напълно неочаквана, защото има своята над десетгодишна предистория – разработването и налагането на пазара на електроинструменти с марката Protool – производство на дъщерна фирма от групата на Festool. Най-сполучливите и успешно наложили се на пазара електроинструменти Protool се вливат в продуктовата програма на Festool и вече ще се продават с качеството, марката и характерния за машините на Festool дизайн.

Марката Protool не е непозната за редовните читатели на „Направи сам“. Първото представяне в НС 3-4/2003 на тези забележителни в редица отношения електроинструменти съвпадна с тяхната поява на световния и българския пазари. През следващите няколко години списанието представи някои от най-впечатляващите и интересни за нашия пазар видове електроинструменти от продуктовата гама на Protool, както и новите модели сред тях. Тези статии са достъпни на сайта на „Направи сам“.

Защо прибягнахме до необичайното за техническа статия прилагателно „забележителни“ електроинструменти? На първо място това е продиктувано от фирмата майка – Festool. Тази немска компания от десетилетия е утвърдила името си като синоним на високо качество, прецизна изработка и иновативност. Нейните машини са образец за най-високо постижение при съответния вид инструменти. Освен това редица от електроинструментите на Festool са уникални и нямат свой аналог с друга марка.

Инструментите на Protool бяха позиционирани така, че да притежават качество и дълготрайност, близки до носещите марката Festool, но на по-ниско ценово равнище. Това ги направи особено привлекателни не само за професионалистите занаятчии, но също така желан и същевременно ценово достъпен инструмент за напредналите домашни майстори, които ценят качествената маркова техника. Продуктовата палитра на Protool включваше видове електроинструменти, които по това време не попадаха в продуктовата листа на Festool – по-мощни бормашини и перфоратори, ъглошлайфмашини, прободни триони, ножици за ламарина, миксери за строителни разтвори, фрези за саниране на бетонни повърхности и др.

Марката Protool се отличаваше и с това, че предлагаше и някои уникални електроинструменти, предназначени за рязане, рендосване и пробиване на едрогабаритни детайли – греди, бичмета, талпи. Това ги направи много търсени, често и незаменими при изграждане на големи дървени покривни и други конструкции. Част от тези машини също са представени на сайта на „Направи сам“.

2

Приемайки най-доброто от Protool от началото на 2014 г. марката Festool значително разширява обхвата на предлаганите професионални електроинструменти, разширява и територията на тяхното приложение. Към известните с изключителната си прецизност традиционни за Festool електроинструменти, се добавят също така доказалите своето качество, мощност и дълготрайност при работа в условия на екстремно и продължително натоварване машини от доскорошната фамилия на Protool. При това умишлено създадената преди години, макар и малка, разлика в качеството между двете марки вече не съществува. Има само едно ниво на качество и това е качеството на Festool.

3

Промяната носи редица предимства за клиентите на немския производител, както при покупката, така и при техническото обслужване на електроинструментите. Всички електроинструменти на Festool, без изключение, вече се предлагат при условията на новата значително разширена в интерес на клиента система за гаранционно обслужване – Service all-inclusivе, която включва 36 месечна пълна гаранция и редица други привилегии, които дават още по-големи пазарни предимства на марката. За отбелязване е, че гаранцията включва и бързоизносващите се части, например четките, т.е. разходите на клиента за поддръжка на машината в този период са нулеви

За продадените досега електроинструменти Protool производителят ще продължи да поддържа пълната гама принадлежности, разширяващи техните възможности, както и необходимите за гаранционния и извънгаранционен ремонт резервни части.

В този брой на списанието представяме три вида електроинструменти от новото попълнение на марката Festool, които вече се предлагат в магазините на „Ташев-Галвинг“. Това не е случайно, защото през годините тази фирма успешно продаваше електроинструментите на Protool, има и дългогодишен опит в тяхното сервизно обслужване.

» Четирискоростни акумулаторни бормашини-отвертки Quadrive

» Акумулаторни отвертки за серийно завиване на винтове Duradrive

» Четирискоростни бормашини-отвертки с мрежово захранване Quadrill

В заключение може да обобщим, че най-добрите и оригинални електроинструменти с марката Protool вече ще участват в борбата за разпределение на световния и националните пазари в реномираните „доспехи“ на марката Festool.

 

За допълнителна информация и покупки посетете електронния магазин на фирма „Ташев-Галвинг“ ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото