В категории: 2014, Брой 5-6/2014, Инструменти, Представяме ви

Шампионска промоционална акция „Bosch Проконструкт 2014“

Станете член на фейсбук клуба Bosch Fans

Шампионска промоционална акция „Bosch Проконструкт 2014“

С наближаването на световното първенство по футбол спортната треска все повече завладява милионите почитатели на тази най-популярна игра. Всеки отбор има своите запалени футболни фенове, които страстно желаят техният избраник да грабне шампионската титла.

Bosch също има своята многобройна армия от привърженици, чието доверие немският производител е градил неуморно десетилетия наред, създавайки най-качествени и производителни електроинструменти, с които милиони специалисти по света, поколения наред, си вадят хляба.

Шампионатите идват и отминават, привързаността към марката Bosch остава.

Сега вече приятелите на Bosch имат и свой виртуален клуб във фейсбук – Bosch FANS. Чрез него те могат да общуват помежду си, да получават актуална информация за нови продукти, да обменят опит, да участват в различни игри и да печелят привлекателни награди. По повод създаването на клуба и предстоящото световното първенство по футбол всеки може да изпита щастието на късмета като се включи в томболата с награди:

1 бр. 3D телевизор Samsung UE-40H6200 LED

5 бр. смартфони Sony Xperia E1

5 бр. таблети Lenovo A3000 16 GB

За това е необходимо да се закупи електроинструмент на Bosch в периода 12 май – 13 юли 2014 г. и покупката да се регистрира на адрес www.boschfans.bg или във фейсбук – www.facebook.com/boschfans.

Boschfans_s1Футболните фенове ценят високо спортния дух и борбеност, живеят с надеждата техният избраник да се качи на поредния спортен връх. Феновете на Bosch пък добре знаят кой е шампионът и се доверяват на неговите инструменти, за да вкарват успешно своите голове в професионалната си кариера и да опазват вратата си суха.

Изпитано стрие в отбора на Bosch е победоносната синя линия от професионални инструменти. По случай световното първенство треньорският щаб на Bosch в България е подготвил за почитателите на марката внимателно селектиран отбор, съставен от доказали се в неспирната битка за пазарно първенство бойци, способни не само да вкарват майсторски голове, но и в екип да печелят титла подир титла.

Така през модните това лято спортни очила изглежда новата промоционална акция.

Bosch Проконструкт 2014.

Тя ще бъде в сила от 26 май до 30 юни т.г.

Към всеки инструмент, включен в шампионския отбор на Bosch, се предлага и предметен подарък – ръчен часовник, консумативи, приспособления и др.

Съставът на шампионския отбор на Bosch и постовете на играчите в него може намерите на сайтовете на партньорите на Bosch в България.BoschPro_s1

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

2014, Брой 5-6/2014, Инструменти, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото