Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” – представяне на Hugo Brennenstuhl

Немската фирма Hugo Brennenstuhl GmbH за пръв път представи продуктите си на организирана от „Ташев-Галвинг“ партньорска среща. Редовните читатели на „Направи сам“ вече познават, при това в подробности, повечето от основните групи продукти, допринесли за авторите на фирмата, за нейния успех като водещ доставчик на такива взискателни пазари като немския и в редица други силно развити икономически държави.

Brennenstuhl-представяне-rem-1

Г-н Хорст Фрай, директор експорт, представи фирмата като цяло, основните продуктови групи и някои от най-новите и атрактивни за широк кръг от клиенти модели.

Brennenstuhl е семейна фирма, основана от Хуго Брененщул през 1958 г. със седалище в Тюбинген, Германия. В своята 56 годишна история фирмата се утвърждава като водещ производител в областта на електротехниката и електрониката. Продала е над 100 млн. продукти с марката Brennenstuhl, разполага с над 30 000 търговски партньори в над 100 държави. Разполага с производствени поделения в Германия (3 завода), Франция, Австрия, Швейцария и Китай, както и собствени сервизни бази в 12 държави.

Компанията е специализирана основно в няколко продуктови направления, част от които имат предимно професионално предназначение и друга, която е насочена най-вече към сферата на бита.

» Електрически разклонители, удължителни кабели и макари, в което производство Brennenstuhl е пазарен лидер. Разнообразието от модели е изключително голямо. Сред разклонителите се открояват моделите с електронна защита срещу пренапрежение, включително срещу индуктирано от мълнии високо напрежение. Предлагат се модели с класически дизайн, други, с елегантна форма, са предназначени за поставяне върху бюро. Интерес представляват и разклонителите с вграден цифров честотомер, волтметър, амперметър и ватметър, позволяващи не само текущо измерване на основните величини на електрическия ток, но и отчитат директно в парична стойност изразходваната електроенергия по дневна и нощна тарифи. Голямо е и разнообразието от макари с кабел, като продуктовата палитра е в състояние да задоволи всяко изискване – от предназначените за битова употреба до професионалните приложения, налагащи високи изисквания за износоустойчивост, издръжливост на натиск, на опън, срязване и огъване на кабела, издръжливост на ниски и високи температури, на ултрвавиолетовото излъчване на слънцето и др. Особен интерес представляват макарите с механизъм за бързо навиване на кабела върху макарата – Rol’Up-System, както и макарите със системата BRETEC, при които плочата с контактите остава неподвижна, докато барабанът се върти при развиване или навиване на кабела. В този брой на списанието са описани и някои от  най-новите удължители с макара и разклонители, които бяха показани на срещата.

2

» Осветителни тела със специално приложение (прожектори, ръчни лампи и др.), при повечето от които се използват най-модерните и енергоспестяващи източници на светлина, най-вече мощни светодиоди

» Осветителни тела за осветяване на открити площи, които се захранват от собствен слънчев панел, както и малки преносими слънчеви електроцентрали, подходящи за осветление и захранване на електронни уреди и устройства, както и за осигуряване на добро осветление при полеви условия и далеч от електрозахранващата мрежа. За показаните на срещата най-нови модели може да научите повече тук

» Значителен интерес в производствената програма на Brennenstuhl представляват и „интелигентните“ електронни устройство, позволяващи безжично дистанционно управление на електрически уреда в дома или в градината. Показано бе и устройство, чрез което може да се включват и изключват електроуреди с мощност до 3600 W чрез команда, подадена от мобилен телефон. Сред показаните на срещата прибори имаше и уред за измерване на влажността на дърва и дървесни материали, а така също на мазилки, тухли, гипсови плочи, тапети и др. Понеже има силен и постоянен читателски интерес към този вид прибори, ще го представим по-подробно в отделна статия.

3

Допълнителна информация за продуктите на Brennenstuhl, които се предлагат у нас, може да намерите в електронния магазин  на „Ташев-Галвинг” ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото