Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” – представяне на REMS

REMS-rem-1

Измежду компаниите, на които особено приляга понятието „за професионалисти“ напълно се вписва и немската REMS. Самата тя се определя  като фирма, намираща се винаги на върха на техническия прогрес и развитие.

Развитието на компанията, нейната специализация, основните продуктови групи и някои от най-силно наложилите се на пазара инструменти и машини бяха представени от нейния търговски представител за България г-н Петко Сяров.

От създаването си през 1990 г. досега REMS следва тясна специализация първоначално в производството на ръчни инструменти, а след това на електроинструменти и машини за обработка на тръби, основно за водопроводни и отоплителни инсталации. Стриктното следване на девиза на нейния основател Кристиян Фьол „REMS трябва да бъде по-добър“ извежда и задържа компанията като водещ производител в своята област. Нейните силно иновативни и висококачествени електроинструменти и машини са високо ценени от специалистите и намират широко приложение при строителството и ремонта на милиони обекти по целия свят. От тях печелят и специалистите, които си изкарват хляба с тях, и търговците, които ги продават. А най-вече клиентите, чиито инсталации са направени с високо качество благодарение и на инструментите на REMS.

REMS_V-2

REMS4

„Ташев-Галвинг“ предлага пълната гама ръчни и електроинструменти, машини на REMS. С тях се извършват всички видове механична обработка на метални, комбинирани многослойни и пластмасови тръби,  тяхното свързване посредством резбови съединения, чрез пресоване или полифузионно заваряване. REMS предлага и машини за промиване и изпитание на плътност на тръбопроводи за питейна вода и водни отоплителни инсталации чрез подаване под налягане на вода или въздух (REMS Multi-Push), за бързо и лесно пълнене, промиване и обезвъздушаване на затворени системи (соларни и геотермални инсталации, подови отоплителни системи), ръчни помпи за изпитание на плътност на тръбопроводни системи и резервоари, машини за механично почистване посредством дълга спирала, която прониква в канализационни тръби и др. Предлага се и ендоскоп (REMS CamScope), който позволява визуален достъп в тръби, шахти и други затворени пространства на разстояние до 100 cm. Заснетото от обектива изображение се предава по оптичен кабел и се визуализира върху екрана на уреда, може да бъде и записано на SD карта.

Преобладаващата част от ръчните инструменти са с електрическо задвижване (мрежово или акумулаторно).

По време на демонстрацията бяха показани възможностите на електрически ножов трион от серията REMS Tiger за рязане на стоманени тръби, за  нарязване на резба върху стоманена тръба с ръчна електрическа машина REMS Amigo, изпълнение на пресови съединения при тръби с комбинирани многослойни стени (PEX) за отоплителни инсталации с помощта на ръчна радиална преса и др.

Допълнителна информация за продуктите на REMS, които се предлагат у нас, може да намерите на сайта на „Ташев-Галвинг”.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото