В категории: 2014, Бани и кухни, Брой 7-8/2014, Водопровод и канализация, Дърводелство и обзавеждане, Електроинсталация, Инструменти, Мазилки и бои, Представяме ви, Ремонти, Строителство

Новият магазин на „Ташев-Галвинг”

IMG_2871sПрез юни т.г. отвори врати най-новият магазин на фирма „Ташев-Галвинг“. В случая понятието магазин не стои съвсем на място, защото става дума за хале с разгърната площ 1200 m², събрало на едно място голяма част от близо петдесетте хиляди артикула, които фирмата предлага на своите клиенти – професионални строители и монтажници, занаятчии, напреднали в занаята домашни майстори и хора, нуждаещи се от технически продукти за обзавеждане и поддържане на дома и градината.

Пускането в експлоатация на новия магазин е мащабна стъпка в развитието на компанията, която ще разшири и затвърди още повече нейните водещи пазарни позиции. Това е събитие, което засяга не само столичните жители, защото „Ташев-Галвинг“ е фирма с национално покритие и значение. Освен с директни продажби чрез своите магазини, фирмата е голям дистрибутор, захранващ широка мрежа от регионални търговски фирми, тя е и значим доставчик за големите търговски вериги от вида „Направи си сам“.

Откриването на новия магазин ще позволи по-нататъшно обогатяване и разширяване на и без това огромния асортимент от стоки. Значително увеличената търговска площ позволява по-прегледното излагане на стоките, групирани в няколко основни направление – водонагревателни електроуреди, санитарни прибори и всичко останало, необходимо за изграждане на бани и кухни, всевъзможни фитинги и други елементи за водопроводни и канализационни инсталации, лако-бояджийски материали и инструменти за тяхното нанасяне и подготовка на основата, абразивни материали за рязане и обработка на метални и неметални изделия, осветителна техника и електротехнически изделия, електрически кабели, битова електроника, мебелен обков, крепежни елементи, всевъзможни железарски изделия и много други. В момента се довършват още две самостоятелни зали – едната е за продажбата на измервателни инструменти, а другата – за продажба на ръчни механични инструменти.

IMG_2837sIMG_2870sПрегледното подреждане и излагане на продуктите улеснява клиентите бързо и лесно да се ориентират и да направят оптимален избор на пълния комплект от необходимите им елементи за изпълнението на даден проект или ремонт. Визуално добитата информация в така подреден магазин поражда и нови идеи, които са убягнали от вниманието или са непознати за даден клиент. Процесът на проучване и избор на материалите бива подпомаган от компетентната помощ на служителите в магазина, които имат подготовката на консултанти.

Голямо удобство, често от решаващо значение, е че новият магазин разполага с обширен паркинг за посетителите.

IMG_2847sIMG_2850sМагазинът е разположен на територията на познатия от над 20 години комплекс от по-малки, продуктово обособени магазини на „Ташев-Галвинг“, намиращ се на бул. „Климент Охридски“ 68 в столицата. Те също претърпяват промени, защото преместването на голяма част от продуктите в новия магазин открива възможност за по-прегледно и удобно за клиентите експониране и на предлаганите в тях стоки.

Понеже досега не е ставало дума в списанието ще споменем още, че „Ташев-Галвинг“ предлага и множество материали, характерни за строителството и реновирането на сградите – всевъзможни стоманени профили и армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за водопроводни, канализационни и отоплителни инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н. Комплексът разполага с арматурен двор за изработване на армировката на стоманобетонни конструкции по даден проект, както и за разкрояване на металните профили или листове ламарина. IMG_2866sТова обяснява и наличието на двата подемни крана на територията на комплекса.

„Ташев-Галвинг“ е фирма, която успешно партнира на:

– строителите от изграждането на носещата стоманобетонна конструкция до изпълнението на всевъзможни инсталации;

– производителите, сервизните специалисти и занаятчии, предоставяйки им необходимите ръчни електроинструменти, стационарни машини и консумативи;

– домашните майстори при обзавеждането и поддържането на дома, вилата, градината и т.н.

„Единственото, което все още не продаваме е бетонов разтвор“, казва на шега управителят Христофор Ташев.

Откриването на новия магазин бе отдавна очаквано и изстрадано събитие, защото напълно готовата сграда стоя заключена месеци наред докато нашенските бюрократи най-сетне склониха да дадат височайшето си благоволение за отваряне на магазина. До болка позната картинка от родната ни действителност, ежедневие, в което сме принудени да живеем и работим. За илюстрация ще посочим само, че за свързването на електроинсталацията на сградата към намиращия се на около 6 метра трафопост, собственост на „Ташев-Галвинг“, са били необходими 6 месеца. Да не говорим за загубите от неработещия в продължение на месеци магазин.

IMG_2851sIMG_2854sIMG_2863sIMG_2856sСклонният към аналитично мислене читател навярно би се спрял и върху факта, че откриването на новия магазин става близо две години след като „Ташев-Галвинг“ създаде и успешно развива своя електронен магазин, който, според специалистите, е измежду най-добрите от този вид в България. Причините за това разминаване във времето са няколко. Проектната и строителна готовност на магазина датира отпреди настъпването на световната финансова и икономическа криза. Това е наложило изчакването на по-добри времена, докато пазарната обстановка в страната поне в известна се стабилизира, а приходите на фирмата се върнат и надхвърлят нивата си отпреди кризата. „Ташев-Галвинг“ е измежду фирмите в бранша, които най-бързо преодоляха последиците от кризата, което се дължи на внимателно избраната и следвана стратегия на развитие и целесъобразна инвестиционна политика за предлагане на голямо разнообразие от внимателно подбрани продукти и производители. За немалка част от тях „Ташев-Галвинг“ се явява директен, често и единствен вносител за страната ни, което позволява също така по-гъвкава и привлекателна за клиентите ценова политика. Много съществен принос за авторитета, с който се ползва фирмата, е вниманието което заделя и немалките разходите, които се правят за качественото сервизно обслужване на продадените електроинструменти и машини.

В началото на 2015 г. на втория етаж в халето на магазина бяха открити два нови специализирани магазини – за ръчни механични инструменти и за инструменти, предназначени за рязане, пробиване и фрезоване.

За допълнителна информация посетете електронния магазин на фирма „Ташев-Галвинг”.

IMG_2868s

Новият магазин на „Ташев-Галвинг”
от
кл.думи:
5 / 5 звезди
Ташев - Галвинг Фирмата е водеща в продажбите - директно или чрез дистрибутори в цялата страна, на огромно разнообразие от инструменти и всевъзможни материали за строителство и ремонти. Новият голям магазин предоставя на практика всичко от което се нуждае всеки майстор- бил той професионалист или любител.

Коментари и въпроси

2 Коментари към “Новият магазин на „Ташев-Галвинг””

Ангелов | август 3rd, 2015 at 5:20 pm

Купих от Вас през м.Април2015г. 048-BKL382,колело PP с отвор бандаж к-ков/Blickle/ВЩ 75С,със спирачка.
Необходимо ми е още 1/един/брой. Имате ли го в наличност?

„Направи сам“:
Писмото Ви е препратено на „Ташев-Галвинг“, откъдето ще се свържат с Вас.

Бистра Нонова | октомври 13th, 2016 at 5:30 pm

Здравейте,
Необходима ни е арматура за дворни стълби. Какво да представим, за да ни я изработите, за колко време и как се формира цената?
Поздрави, Нонови

„Направи сам“: Писмото Ви е препратено на фирма „Ташев-Галвинг“ и те ще се свържат с вас директно за изпълнение на поръчката.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото