В категории: 2016, Актуални статии, Брой 9-10/2016, Инструменти, Представяме ви, Хоби

Нов логистичен и изложбен център на „Евромастер Импорт Експорт“ за Северна България

В навечерието на своята 25-годишнина, която ще бъде чествана идната година, фирма „Евромастер Импорт Експорт“ направи поредната значителна стъпка за разширяване и затвърждаване на позициите си на водещ български производител на широка гама от ръчни електро- и механични инструменти, на пневматични инструменти, на различни преносими и полустационарни машини с електрически и бензинови двигатели, на множество приспособления и консумативни материали предимно за любителския клас.

euromaster1

Новият логистичния център бе открит в тържествена обстановка от съсобствениците братята Мохамад, Лино и Талеб Баша. В изложбената зала присъстваха множество управители на партньорски фирми, ръководителят на представителството на „Евромастер Импорт Експорт“ в Румъния, представителят на фирмата в Македония, ръководители на регионални центрове в областни градове на страната.

Трикольорната лента бе церемониално прерязана от Мохамад и Лино Баша.

Мохамад Баша привества гостите като заяви: „Целта на този наш център и голям склад е да оказваме още по-ефективна поддръжка на нашите клиенти и партньори в тази част на страната, да ги улесняваме и подпомагаме в тяхната работа и продажби. Като начало тук започва работа млад, ентусиазиран и най-важното, компетентен екип, който е на ваше разположение. Ние полагаме големи усилия за усъвършенстване на модела на дистрибуция на нашите продукти в цялата страна. Имаме дългогодишни успешни партньори и те стават все повече. Целта ни е да ги подпомагаме още по-ефективно, защото тяхното развитие, техният успех са и наши. Вместо да идвате често до София, сега вече нашите продукти са тук, съвсем близо до вас. Това ще улесни работата ви, а клиентите ви ще бъдат още по-доволни.“

Лино Баша сподели: „Досега не успявахме да бъдем така близо до клиентите си в тази така важна част от страната ни. Да им обръщаме вниманието, което бихме желали и което те заслужават. Това винаги сме го разбирали. Всяко развитие има своите поредни етапи. Сега дойде моментът да направим и това. Откриването на този наш регионален логистичен център е поредната особено важна крачка за развиване на дистрибуторската ни мрежа. Вече сме изградили една уникална, стабилно работеща структура на фирмата. Тя функционира успешно, а заложените в нея управленски идеи и механизми вече дават осезаемите, преди всичко за клиентите и партньорите ни, резултати.“

img_7365s

euromaster5

След изграждането на централния си търговски център в столицата през 2005 г. и неговото близо двукратно по площ разширяване през 2012 г. с нови помещения за офиси и огромен склад, откриването на поредния голям собствен магазин с изложбен център в централната част на Пловдив през 2015 г., на 13 октомври т.г. фирмата откри и голям логистичен център в старата историческа столица на България Велико Търново. Новият център разполага с изложбена зала, в която на площ от над 150 m² са изложени прегледно основната част от продуктите на „Евромастер Импорт Експорт“. Тук се намира и офиса за обслужване на клиентите с начален персонал от седем души. Центърът разполага със склад на площ 750 m².

3

Логистичният център е създаден да подпомага дейността на стотиците фирми от Централна Северна България, чрез които продуктите на „Евромастер Импорт Експорт“ достигат до крайните клиенти. Вместо да пътуват често до централата в София, търговците от тази част на страната вече могат да получават стоката си „на една ръка растояние“ – по-бързо, удобно и с по-малко транспортни разходи. Нещо повече, просторната изложбена зала е на разположение на местните партньорски фирми, когато им е необходимо да представят пред клиентите си широката палитра от машини и инструменти по най-убедителен начин – нещо, което не е възможно да направят в магазините си. Наличието на такъв център е изключително важно и за своевременното информиране на партньорите за новите продукти на „Евромастер Импорт Експорт“, защото ежегодно фирмата пуска на пазара над стотина нови модели. Така например само през миналата година от общо предлаганите на пазара около 350 машини, 122 са били нови модели. Този пълноводен поток от нови продукти е един от стълбовете на безпрецедентния успех на „Евромастер Импорт Експорт“ не само в България, а вече и в Румъния и други балкански страни. Темповете на обновяване и разширяване на продуктовата гама изискват не само изключителен професионализъм от персонала на компанията, но и непрестанно изучаване и опознаване на новите продукти от търговците, които ги предлагат в магазините си.

euromaster6

6

За изминалия четвърт век, започнали от нулата, основателите и собственици на „Евромастер Импорт Експорт“, четиримата братя Баша, доказаха, че в България може да се създава и развива успешен бизнес по законите на пазарната икономика. Доказателство за това са създадените от тях български марки Raider, Raider Pro, TopMaster и редица други. Те са добре познати, а поради качествата и цената си, са радушно приети на нашия пазар. Неотменно присъстват както в магазините на над 1000 местни, с регионален обхват търговски фирми във всяко кътче на страната, неотклонно заемат все по-големи площи в големите търговски вериги от типа „Направи си сам“.

euromaster13

euromaster14

Накратко това са машини и инструменти с българска марка, с качество на европейско равнище, зад което вече 25 години стои гаранцията на стабилна, многократно доказала възможностите си и с грижа за клиентите си, непрестанно развиваща се българска фирма.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото