Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Перфоратор Hitachi DH 40MC

Новост в семейството професионални перфоратори с мрежово захранване на Hitachi е моделът DH 40MC. Той бе една от новите машини, представени от г-н Крунослав Павичич, регионален мениджър на Hitachi Power Tools за Българи, по време на партньорската среща „Есен 2017”, организирана от „Ташев-Галвинг” ООД.

С мощност на двигателя 1100 W, енергия на единичния удар 8,5 J и тегло от 7,1 kg, по данни на производителя, този перфоратор е по-добър от своя предшественик DH 40MR с 13% по отношение на скоростта на пробиване в бетон. Тя е измерена при пробиване на 40 отвора с диаметър 16 mm в бетон. Има и с 28% по висока производителност при къртене.

Перфораторът е способен да пробива със свредло отвори с диаметър до 40 mm в бетон. С боркорона може да изрязва отвори с диаметър до 105 mm. Работи със свредла, шила и длета с SDS-max захват. Патронникът за работния инструмент е добре защитен срещу проникване на прах. Поставянето и смяната на инструмента е улеснено и се върши с една ръка. Пусковият бутон също е добре защитен срещу проникване на прах. Машината има механичен съединител, който предпазва работещия срещу внезапно рязко завъртане поради заклинване на свредлото.

Честотата на въртене без натоварване е 620 min¯¹. Максималната честота на ударите върху опашката на инструмента е 2800 min¯¹. Благодарение на усъвършенствания електро-пневматичен ударен механизъм нивото на предаваните по време на работа вибрации е по-ниско с 25% спрямо предшестващия модел на Hitachi DH 40MR. То е 13,3 m/s² при работа на празен ход и 16,5 m/s² при пълно натоварване. Четките на електродвигателя се самоизключват при достигане на безопасната граница на износване, което предпазва колектора от повреда. Положението на длетото може да се променя чрез завъртане през 30˚ в 12 позиции.

За допълнителна информация и покупка посетете електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото