Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Дигитален тахометър Fervi C069

Това е уред за измерване на честотата на въртене на даден вал, шайба или друг елемент, на неговата периферна скорост, както и на дължината (изминатият път) в резултат на неговото въртене. Той е от типа тахометри, които работят чрез непосредствен физически контакт с въртящия се елемент. Съответно комплектът му съдържа четири накрайника, чрез които се осъществява контактът и се извършва измерването.

Уредът има следните обхвати на измерване:

– Честота на въртене (обороти) – 0,5–9999 min¯¹. Точността на измерването е 0,1 min¯¹ в обхвата до 999,9 min¯¹ и 1 min¯¹ над този обхват.

– Периферна скорост на въртене – 0,5–9999 m/min. Точността на измерване е 0,01 min¯¹ в обхвата до 999,9 min¯¹ и 0,1 min¯¹ над него.

– Дължина – 0,5–9999 m. Точността на измерване е 0,2 m.

Точността на отчитане (на дисплея) е ±0,05% + 1 цифра (минималната стъпка на отчитане). Уредът запаметява последната измерена стойност, както и най-малката и най-голяма стойности. Захранва се от 4 батерии тип АА.

За допълнителна информация и покупка посетете електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото