Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Технически дигитален термометър Fervi T054

Този дигитален термометър на италианската фирма Fervi е компактен и подходящ за носене в джоба уред. Цената му го прави подходящ включително и за използване в бита и домашната работилница. С него се измерват температури от –50 ˚С до 750 ˚С в зависимост от използваната измервателна сонда.

Уредът се доставя с две сонди с термодвойка тип „K“ (NiCr-NiAl):

– TP01 – гъвкав двужилен проводник с дължина на измерващия край 2 mm. Използва се за измерване на температурата на околната среда или на повърхностната температура при допир. Има малка топлинна инертност и много бързо отчита реалната температура. Подходящ е за измерване на температури от –50 С˚ до 250 ˚С.

– TP02 – сондата представлява метална пръчка с диаметър 3 mm и дължина 92 mm, в която се намира термодвойката. Позволява измерване на температури в интервала от –50 ˚С до 750 ˚С. Позволява измерване в дълбочина, ограничена до дължината на сондата. Има по-голяма топлинна инертност и съответно е необходимо повече време, докато температурата му се изравни с измерваната в момента.

В интервала 0–500 ˚С точността на измерване е ±(0,75% + 1 ˚С), а в диапазона 500–750 ˚С – ±(1,0% + 1 ˚С). В диапазона на отрицателните температури точността на уреда е от ±2 до ±4 ˚С в зависимост от температурата. Минималната стъпка на отчитане на дисплея е 1 ˚С.

Термометърът се захранва от алкална батерия с изходящо напрежение 9 V, която осигурява до около 150–200 часа непрекъсната работа.

 

За допълнителна информация и покупка посетете електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото