В категории: 2019, Актуални статии, Брой 12/2019, Инструменти

Система от куфари за инструменти Raider

След като и в двата последни за годината броеве на сп. „Направи сам” представихме близо дузина от най-новите електроинструменти с марката Raider, естествено възниква и въпросът как те да бъдат съхранявани по най-добрия за опазването им и улесняващ пренасянето им начин. „Евромастер Импорт Експорт” ООД предлага нова мобилна система. В списанието вече сме представили професионалната система от куфари Multibox, принадлежаща към серията Raider Industrial. Те се отличават с изключителна здравина, а някои куфари могат да бъдат използвани при необходимост и като заместител на работна маса.

Новата система от куфари за инструменти Raider е създадена при оптимално съчетаване на параметрите функционалност, практичност и цена. Тя включва два модела куфари за инструменти, като единият има подвижни прегради, позволяващи оптималното му конфигуриране според съхраняваните инструменти и материали в него. Размерите му са 44х32х15 cm. Вторият, който е и по-висок, няма такива прегради. Предвиден е за поместване на по-големи инструменти. Размерите му са 44х32х25,5 cm.

Третият елемент в системата е количка с четири малки колела. Куфарите и количката могат да се скопчват едни с други. Така се получава удобен за съхраняване, както и за придвижване до работното място, контейнер с инструменти и материали.

Куфарите и количката са изработени от материал, известен с абревиатурата ABS (акрилонитрил бутадиен-стирен), който се отличава с добра удароустойчивост и здравина. Той не се наелектризира, поради което не привлича и не задържа лесно прах. Колелата са изработени от здрав полиуретан с еластичен бандаж. Всяко от тях може да се завърта на 360˚, което прави количката повратлива.

Всеки от трите елемента се предлагат и поотделно, което позволява индивидуално конфигуриране според конкретната необходимост.

Товароносимостта на куфара с височина 15 cm е 15 kg, а на втория, висок 25,5 cm –18 kg.

Цената на куфарите е 64,98 лв., съответно 74,98 лв., а на количката – 29,98 лв.

За допълнителна информация вижте сайта на Raider.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото