В категории: Брой 7-8/2008, Инструменти

Промоционална акция на Skil с подарък ножица MultiCutter

Неведнъж при различни поводи сме споменавали в списанието, че ръчните електроинструменти на Skil са измежду най-търсените на пазара на любителски инструменти в световен мащаб. Причината за това е най-вече в оптималното съчетание между техническите им и функционални характеристики и цената, която е доста добре балансирана. Към това трябва да се добави и добрата издръжливост на тези машини, поради което те често биват купувани и за по-интензивно използване в условия, които надхвърлят границите на домашната работилница. Принос за популярността им има и изключително голямото разнообразие от видове и модели, които на практика покриват целия спектър от инструменти за пробиване, рязане и шлифоване на различни материали.

Нестихващият интерес към машините на Skil в България се дължи и на добрата маркетингова политика, съществен елемент от която са редовно провежданите промоционални кампании, съпроводени с намалени цени и винаги по някоя изненада, често надхвърляща очакванията. Затова се постарахме да съберем повече предварителна информация за поредната промоционална кампания, която ще се проведе между 20 август и 18 септември т.г.

От Роберт Бош България ни информираха, че тя ще включва общо 10 модела измежду най-търсените видове машини: ударна бормашина, перфоратор, саблен трион, циркулярен трион, прободен трион, лентова и плоскошлифовъчна машина и др. Всички те ще се продават на преференциални цени, а специално открояваме седем от моделите, защото освен намаление на цената, всеки от тях ще бъде придружен и от специален подарък – акумулаторната ножица МultiCutter. Това е универсален инструмент, който със сигурност ще намери приложение във всеки дом или градина. Тя ще служи вярно на всеки от членовете на семейството и затова е едновременно и личен, и семеен подарък.

За да помогнем за по-лесната ориентация, публикуваме снимки на всеки от тези седем електроинструмента. Ножицата МultiCutter се захранва с NiMh батерия и е предназначена за рязане на твърд картон (≈200 m с едно зареждане на батерията) и велпапе, памучни тъкани, кожа, килимени и PVC меки подови покрития, пластмасови опаковки, стъбла на растения и др. Със специална глава ножицата може да реже и по-твърди материали като пластмаси, алуминиево фолио и др. Тя позволява прецизно рязане, включително с малък радиус на кривината.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 7-8/2008, Инструменти

Ключови думи


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото