Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Компактна и мощна ножица за ламарина Bessey

 

Въпреки устремното развитие на ръчните електроинструментиq в професионалната или домашната работилници винаги ще има запазено място и за техните механични родственици. Механичните ръчни инструменти също търпят бързо развитие, като съвременните образци нямат почти нищо общо с моделите отпреди десетина години. Типичен пример за това е новата ножица за ламарина на Bessey – Ideal D15A. Тя е изключително компактна, дълга е едва 18 cm, реже с лекота ламарина с дебелина до 1,2 mm (включително от неръждаема стомана), справя се отлично с кривини, които поради малкия си радиус на закръгление, са неизпълними с други ножици. Ideal D15A е универсална ножица, предназначена за праволинейно и криволинейно рязане (дясна ножица), включително на най-трудно достъпни места. Съчетанието между дължината на раменете и режещите челюсти, лостовият механизъм, който ги свързва, оптимизираната форма на челюстите и прецизното заточване на закалените режещи ръбове, ергономично оформените ръкохватки правят ножицата изключително удобен, а често и незаменим при работа инструмент. Тя е способна да реже необичайно дебела за ръчна ножица стоманена ламарина при съвсем умерено усилие на ръката. Ъгълът на разтваряне на раменете е пресметнат така, че да се използва цялата дължина на челюстите. Усъвършенстван е и механизмът за „заключване“ на ножицата.

Компактните ù размери позволяват да се носи неусетно в колана или якето за инструменти. Така тя ще бъде винаги под ръка, особено когато се работи на неудобно място – на покрив, при монтиране на вентилационни тръби и др. Цената ù под 20 евро пък я прави още по-желан и необходим инструмент за всяка работилница, включително и за домашната.

 

За допълнителна информация, включително за нови модели и покупка на продукти на Bessey, посетете електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото