В категории: Бани и кухни, Брой 9-10/2009, Дърводелство и обзавеждане

Решения за кухнята с механизми на Hettich

Често една снимка може да даде много повече информация, отколкото страници текст с подробни описания и обяснения. А когато снимките са няколко, и то специално подготвени, за да демонстрират по най-категоричен начин предимствата на модерните кухненски мебели пред традиционните и до голяма степен допотопни кухненски шкафове, то място за текст почти не остава.

Убедени сме, че всяка домакиня, както и всеки мъж, стремящ се творчески да допринесе половинката му да се чувства максимално комфортно в своя „храм“ – кухнята, внимателно ще проучи поместените тук снимки. На всяка от тях е показано типично за кухнята на вчерашния ден решение – шкафове с неподвижни рафтове, които те принуждават или да приклякваш ниско до пода, или пък да се протягаш като жираф, за да достигнеш поставените нависоко прибори. Покачването на стълба също не е добро решение, първо, защото крие риск за падане, и второ – трябва да се намери място за съхраняване на стълбата възможно по-близо до кухнята. В тези случаи човек има добра видимост само върху приборите и продуктите, които са разположени най-отпред на рафтовете. Тези, дето са по-отзад, трудно се виждат, а за да се достигне до тях, трябва по-предните да се разместят.

На същите снимки са показани и модерните, многократно по-функционални решения, станали възможни благодарение на механизмите, които немската фирма Hettich предлага за вграждане в кухненските и други мебели. С тях всяко мебелно предприятие, дърводелец или дори домашен майстор могат да създадат невиждани доскоро мебели „за чудо и приказ“. Показаните тук решения обхващат малка част от възможностите, постижими с механизмите на Hettich. Ще споменем само още решенията за ъглови шкафове с въртящи се полици или изтеглящ се заедно с вратата пакет от метални кошници, които решават проблема с мъртвото пространство между два разположени под ъгъл шкафа, различните механизми за падащи, повдигащи се и странично плъзгащи се врати и т.н.

Човек не може да знае всичко, но трябва да знае къде да търси необходимата му информация. Във всеки от големите магазини от веригата „Киров“ има обособен кът с демонстрационни мебели, изпълнени с механизмите на Hettich. Това е най-добрият начин човек да се ориентира и да направи своя верен избор.

За повече информация и поръчки посетете електронния магазин на фирма „Киров“.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото