Още статии за Ташев-Галвинг ООД

Фиксатор за винтове

Всеки, комуто се е налагало да завива винт на място, където върхът на отвертката едва успява да се промъкне, е прибягвал до едно или друго средство, позволяващо задържане на винта към отвертката, без да се налага да бъде придържан с пръсти. Най-често това се постига чрез нейното силно намагнитване, било фабрично или със специално намагнитващо приспособление. Този метод обаче невинаги върши работа, защото не е достатъчно сигурен. Силата на намагнитването постепенно отслабва, а винтовете от месинг например магнитът не лови. Затова често се предпочитат различни приспособления, които, поставени на върха на отвертката, захващат сигурно главата на винта. Така отворът на резбата лесно се уцелва, а след като винтът веднъж „захапе“, вече няма опасност да бъде изтърван.

Тук показваме най-новото такова приспособление, което наскоро водещият европейски производител на отвертки Wera пусна на пазара. То се закрепва към върха на всяка от отвертките на тази фирма, а не виждаме причина да не става и за всички останали.

 

За допълнителна информация, включително за нови модели и покупка на продукти на Wera посетете електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД.


Фирма “Ташев-Галвинг” ООД е основана през 1994 г. с основна дейност търговия със строителни материали, метали, дребна железария, електроинструменти и машини, ръчни инструменти, крепежни елементи, ВиК и др.

Магазините на “Ташев-Галвинг” ООД в София и Ямбол са разположени на обща площ 9000 m2, като в тях се предлагат над 60 000 артикула – професионална техника, ръчни и електроинструменти и машини, помпи, заваръчна техника, сензори и сензорни лампи, водопроводна и санитарна арматура, крепежни елементи, уплътнители и много други, както и оригинални резервни части за тях. Освен това, фирмата предлага и множество материали за строителството и реновирането на сгради – стоманени профили, армировъчни пръти, ламарина, тръби и фитинги за ВиК инсталации, елементи за въздуховоди и климатични инсталации и т.н.

Електронен магазин
на Ташев-Галвинг ООД

Facebook страница
на Ташев-Галвинг ООД

към началото