В категории: Брой 12/2009, Представяме ви

Предпразничен водопад от промоции, подаръци и винетки в „Практикер“

Веригата магазини „Практикер“ винаги е полагала грижи за своите клиенти и особено за най-активните от тях, ползващи предимствата, които им дава програмата „Лоялни клиенти“, стартирала през лятото на 2006 г. Нейната същина е, че колкото повече даден клиент пазарува в магазините от веригата „Практикер“, толкова по-голям бонус получава под формата на ваучери или директна ценова отстъпка. Така редовните клиенти получават възможността да печелят все повече и повече от своите покупки. Към момента над 66 000 души се ползват с привилегиите по програмата „Лоялни клиенти“.

Поредната стъпка за разширяване на грижите за клиентите са промените в тази програма, които са в сила от 25 ноември т.г. Активните клиенти вече ще получават още по-високи ценови отстъпки при същевременно по-ниски изисквания за оборота от направените покупки. Опростява се и системата за функциониране на програмата за лоялни клиенти. Вместо досегашните три вида клиентските карти стават две – „Синя“ и „Златна“.

Притежателите на „Синя карта“ ще получават 5% отстъпка от цената на покупките си под формата на ваучери за подарък, вместо досегашната отстъпка от 3%. По-високата отстъпка е съчетана с изискването в рамките на една година да е направен оборот за отстъпка над 2500 лв., вместо досегашното изискване за минимален оборот за отстъпка 3000 лв.

Клиентите със „Златна карта“ вече получават 10% директна отстъпка от покупките си. Изискването е годишният оборот, който правят, да бъде над 10 000 лв. – два пъти по-нисък от досегашното изискване.

Притежателите на „Сребърна карта“ запазват картите си, като срещу тях ще ползват по-изгодните условия, които вече предлага „Синята карта“.

С две думи, програмата „Лоялни клиенти“ се отваря още повече и става достъпна за значително повече клиенти на магазините „Практикер“.

С това обаче привилегиите за тези клиенти не свършват. В промоционалната брошура на „Практикер“ ще има и раздел с достъпни единствено за тях оферти с цени до 50% по ниски от обичайните. Предвиждат се и други жестове на внимание и подкрепа от страна на „Практикер“.

В навечерието на коледните и новогодишни празници изобилието от приятни изненади за клиентите не секва. Една от тях е наречена „Златна Коледа“ и включва 14 продукта, които ще се продават с до 39% отстъпка в цената. През всеки от тези дни на тези цени ще се продава един от тях. Всеки ден ще има своя пореден „Златен шанс“!

До края на декември 1000 клиенти ще имат възможността да спечелят и безплатна годишна винетка за лек автомобил, стига да са направили еднократна покупка на стойност над 100 лв. Късмета си ще могат да изпробват още на самата каса във всеки от магазините на веригата „Практикер“ в страната, като изчегъртат защитното покритие върху картата, която ще получат.

„За Коледа и Нова година искахме да изненадаме нашите клиенти с много практичен и рационален подарък. В същото време искахме той да бъде и уникален – такъв, какъвто никоя друга компания не им е предлагала до момента. Така стигнахме до идеята да им подарим винетка за цялата 2010 г.“, заяви по повод старта на кампанията Мартин Клебш, генерален директор на „Практикер“ ЕООД.

Накрая една важна информация: през задаващите се почивни дни единствено на 1.01.2010 г. магазините „Практикер“ няма да работят.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 12/2009, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото