В категории: Брой 3-4/2009, Дърводелство и обзавеждане

Сглобяема маса

Показаната на снимката елегантна маса е предназначена за конферентни цели, но със същия успех може да се използва и в дома. Тя е лека, с ефирна олекотена конструкция без характерните за дървените маси укрепващи царги и което също е много съществено – лесно и бързо се сглобява и разглобява. Това позволява тя да бъде съхранявана и да се монтира, когато потрябва, както и да се пренася от едно място на друго. Масата също така е стабилна и устойчива. Плотът е изработен от специална олекотена мебелна плоча, което обаче създава допълнителни проблеми за стабилното закрепване на краката. Проблемът е решен чрез специално разработен силно оребрен присъединителен елемент от пластмаса. Той се свързва чрез залепване здраво с плочата, като влиза в специално фрезовано за него гнездо. Този елемент създава необходимата здрава опора, към която с винтове се монтира метална плоча. Към нея се закрепват краката. Това става лесно, бързо и здраво със специален фиксиращ механизъм, който се задейства чрез странично завъртане на малко лостче. Краката са от алуминий.

Hettich предлага широка гама от всевъзможни по форма и размери крака за маси и механизми за тяхното закрепване към плота на масата. В зависимост от материала на плота и неговата здравина, може да се използват и по-опростени механизми за закрепване.

За повече информация и поръчки посетете електронния магазин на фирма „Киров“.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 3-4/2009, Дърводелство и обзавеждане

Ключови думи


 
към началото