В категории: Брой 7-8/2011, Хоби

Уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи

Уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи на Тодор Живков и Пенчо Кубадински – за първи път в Интер Експо Център – София

Национално ловно – рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” ще представи ексклузивно, уникална колекция от африкански и азиатски ловни трофеи, дарени на Музейната сбирка от Тодор Живков и Пенчо Кубадински.

Това ще се случи от 28 септември до 2 октомври в изложбения център в столицата, който ще бъде домакин на есенното изложение за лов, риболов и свободно време “Наслука – лов, риболов, спорт”.

Новата изложба е плод на съвместния опит на Агенция Булгарреклама ЕООД и Лов и риболов ООД. Организациите обединиха усилия, потенциал и желание, за да представят този обновен формат.

На експозицията ще бъдaт изложени и елитни български трофеи от благороден елен, eлен – лопатар, сръндак и муфлон, участвали на световни и международни ловни изложения и донесли световни титли и златни медали.

Традиционно в дните на изложбата ще бъдат представени последните новости от световните производители на стоки за лов, риболов и туризъм.

За признати или начинаещи рибари изборът на риболовно оборудване и рибарски принадлежности ще е необозрим – десетки модели въдици, макари, куки, влакна, блесни, примамки и захранки, ножове с различно предназначение и изработка и много други изделия.

За ловците ще има отличен избор на облекло, екипировка и аксесоари на български и световни производители. Ще присъстват официални представители и търговци на оръжие – спортно, пневматично, газово и антикварно, ловни и спортни пушки, ловни карабини, патрони и барут. Правилата за продажба на оръжие и боеприпаси са ясни, но условията за покупка могат да бъдат договорени още тук, на изложението.

Организаторите на „Наслука- лов, риболов, спорт” решиха да помогнат на тези, на които им предстои да регистрират своето газово или въздушно оръжие. На място, в Интер Експо Център, ще бъде поставен уред за измерване на кинетичната енергия и така, лесно и бързо, ще можете да проверите дали вашето оръжие подлежи на новия уведомителен режим.

Пристрастените към спорта и екстремните изживявания ще могат да се възползват от големите отстъпки на екипировка за сърф и кайт от отминалия сезон и представяне на новите колекции на водещи фирми за 2012 г.

Всеки посетител на изложението ще участва в томболата на организаторите и може да се сдобие с една от атрактивните предметни награди, предоставени от изложителите.

Заповядайте в дните от 28 септември до 2 октомври в Интер Експо Център – София на новия формат на любимото изложение за свободното време, а ние обещаваме то да бъде по-интересно, по-модерно и отговарящо на всички потребности.

За повече информация посетете уеб сайта на Интер Експо Център – София, както и страницата ни във Facebook

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 7-8/2011, Хоби

Ключови думи


 
към началото