В категории: Брой 11/2008, Представяме ви

Предпразнична еуфория в Практикер

Месец преди Коледа пазарното оживление бързо набира скорост, за да се превърне в еуфория дни преди празника, когато повечето хора хукват през глава по магазините да търсят украса и подаръци. В магазините от веригата „Практикер“ отрано са се подготвили да посрещнат този прилив от посетители, като са подредили богата експозиция от всичко свързано с традициите и украсата за празника. Изборът на подаръци също е в максимална степен улеснен, като на видно място е изложена подбрана колекция от предпочитани от всяка възрастова група и най-вече за децата.

Празничната експозиция за сетен път потвърждава основната идея, заложена в този вид мегамагазини – под един покрив да бъде събрано всичко, от което човек може да има нужда, и още много повече, за което дори и не се досеща, докато не спре поглед върху един или друг предмет. Невероятното разнообразие е нагледен пример и за безграничното творческо въображение на човека, особено когато става дума за празник и забавление. Елхите с различна големина изглеждат по-естествени от отрязаните в гората и са за многократна употреба. Изобилието от всевъзможни святкащи и мигащи гирлянди и украшения се конкурира с традиционните играчки. Подтиквани от собствените ни пристрастия, естествено бе погледа ни да привлекат най-силно умалените копия на ръчни електроинструменти. Това е един определено сполучлив подарък, когато мъжът е все още в детската си възраст. А когато вече е пораснал, отрупаните с истински машини и инструменти щандове са само на крачка разстояние в съседната зала.

Това е още един съществен мотив за предпразнични покупки във веригата магазини „Практикер“, защото покрай украсата и дребните подаръци, без да губи ценно време, всеки ще може да направи и необходимите с дълготрайно предназначение покупки, за да стане домът му по-комфортен и приятен за живеене.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 11/2008, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото