В категории: Брой 1-2/2012, Строителство

YTONG организира безплатен майсторски клас за ентусиасти

На 6 и 7 април т.г. за пети пореден път в София ще се проведат безплатни oбучения и демонстрации на работа с YTONG за всички, които сами майсторят в дома си.

Всяка година YTONG организира майсторски клас, в който може да се включи всеки, безплатно, без ограничения за възраст, пол или професия. Обученията традиционно се състоят от теоретична част, по време на която записалите се научават интересни факти за блокчетата, и практическа част с акцент върху приложението им. В началото на курса участниците ще се запознаят с историята на YTONG по света и в България и ще научат повече за приложението и предимствата на материала. Практическият модул ще демонстрира технологията на зидане с клетъчен бетон, която е от изключителна важност за извличане на максимума от предимства на YTONG. Всички ще се запознаят със специализираните инструменти за работа и ще получат полезни практически съвети от специалистите на КСЕЛА България ЕООД за осъществяването на всяка идея – изграждане на първи ред, зидане на вътрешни и външни стени, изграждане на рафтове в кухнята и хола, камина, декоративна стена или на душ кабина и вана в банята.

За участие в безплатното обучение желаещите могат да се регистрират и да получат повече информация на сайта на компанията или на телефон 02/ 819 33 43. Обученията ще се провеждат в Университета по архитектура, строителство и геодезия, София. Вход свободен. Всеки заинтересован може да избере кога да посети обучението спрямо свободното си време. Определените дати са петък 06.04.2012 г. от 13:00 ч. и събота 07.04.2012 г. от 09:00 ч.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 1-2/2012, Строителство

Ключови думи

,

QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото