В категории: Брой 3-4/2012, Ремонти, Строителство

Кнауф България организира „Дни на отворените врати“ в завод Марица

На 01 и 02 юни 2012 г. Кнауф България отваря врати на Завода за гипсови строителни плоскости Марица – с. Медникарово, община Гълъбово. В продължение на два дни, под мотото „Ние знаем как“, ще бъдат представени най-новите тенденции и иновации в практиката на Knauf. Всеки гост ще има възможността да се консултира с екип от специалисти, да чуе интересни лекции и да вземе участие в практически демонстрации. По време на организираните обиколки на завода, който желае ще се запознае с производствения процес на гипскартонени плоскости Knauf и ще му бъде предоставена възможността от птичи поглед да види системата за преработка на технически гипс, получен при сероочистването на димните газове на топлоелектрическите централи. Програмата включва демострации: “Полагане на саморазливна замазка Knauf Fießestrich“; „ Монтаж на перфорирана плоскост Knauf Cleaneo и ревизионна клапа Knauf Alutop“; „Три стъпки са достатъчни за постигане на перфектната повърхност с Knauf Rotband“; „Монтаж на подова система Vidifloor SOLO“, допълнени с полезните съвети и трикове на инструкторите по сухо строителство и мазилки. Ще бъдат изнесени презентации за иновативните системни решения на Knauf на теми: „Външни стени със сухо строителство“; „Специални плоскости“; “Подови системи” и “Строителна химия”. Кнауф ще раздава и много награди, голямата от които е„Куфар с инструменти Knauf“.

Наистина ли три стъпки са достатъчни за постигане на перфектната повърхност с Knauf Rotband? Как лесно и бързо се получава идеално равен под? Как да се спазят специалните строителни изисквания в болничните заведения? Как се постига здравословен микроклимат с иновативни решения? Как се подобрява качеството на живот? Как се строи и санира рентабилно? Какъв е резултът при комбинацията на системите за сухо строителство и носеща дървена конструкция? Отговорите на “Дни на отворените врати“ – завод Марица.

Програмата е идентична и за двата дни, повече информация на www.knauf.bg.

Заявка за участие за един от двата дни до 29 май на тел.: 0700 300 03.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 3-4/2012, Ремонти, Строителство

Ключови думи


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото