В категории: Брой 7-8/2012, Представяме ви

Електронен магазин за индустриална техника

Като информационна среда интернет безусловно доминира над всички останали медии и за няколко години привлече огромната част от читателската аудитория на печатните издания. Със сходни темпове световната мрежа се превръща и в предпочитана среда за търговия и пазаруване като коренно променя представите и навиците на клиентите. Това осъзнаха и най-реномираните търговски фирми и вериги, специализирани в предлагането на машини, електро- и ръчни инструменти и всевъзможни други материали, които паралелно на своите търговски комплекси бързо създадоха и развиват електронни магазини.

За кратко време интернет пространството се изпълни, дори преля от множество електронни магазини, поради което на човек му става все по-трудно се ориентира кои да избере, на кой от тях може да се довери. По развивана с десетилетия традиция списание „Направи сам“ партнира с водещи в производството и търговията фирми, което е видно и от началната страница на сайта. По традиция „Направи сам“ представя всяка нова фирма при нейната първа поява в списанието.

През септември представяме електронния магазин Toolsshop.bg на фирма ПРОФС ЕООД. В него се предлага широка палитра от индустриална техника, разнообразни електро- и ръчни инструменти, консумативи, лепила, предпазни средства и др. на водещи производители от Швеция, Германия, Италия, Дания и други страни. Ето някои от тях:

◊ ESAB – Техника за електродъгово заваряване, плазмено рязане и заваряване. Консумативи за заваряване: електроди, тел, флюс. Защитни средства и аксесоари.

◊ SELCO – Заваръчни машини и машини за ръчно плазмено рязане.

◊ GCE – Машини и инструменти за газо-кислородно рязане и заваряване; арматура за технически газове.

◊ 3М SPEEDGLAS – Заваръчни маски с фотосоларен елемент. Системи с принудително обдишване.

◊ ATLAS COPCO – Индустриални инструменти и системи: пневматични инструменти, електрически системи, пневматични мотори, пневматични телфери.

◊ STARMIX – Професионални вакуумни машини за почистване (промишлени прахосмукачки).

◊ ВАНСО – Професионални режещи инструменти за рязане и обработка на метал: биметални ленти, ленти за механични ножовки, боркорони, ножчета за прободни триони.

◊ MOLEMAB – Абразивни дискове за рязане, шлайфане и заточване.

◊ OSBORN – Метални, полиестерни и абразивни четки за професионална и хоби употреба, полиращи шайби, пасти.

◊ LOCTITE – Индустриални лепила, смазки, уплътнители, почистващи материали, продукти за защита от износване.

◊ ЗМ RITE-LОK – Индустриални лепила, почистващи материали, маркиращи, светоотразяващи, двустранно лепящи и други ленти, шлайфащи и полиращи материали и др.

◊ FORANCRA, TERRIER – Индустриални полиестерни и верижни сапани и укрепващи колани за транспортни средства, вертикални и хоризонтални скоби.

◊ NORMA GROUP – Скоби за шлангове ABA, аварийни скоби.

◊ JOSEF KIHLBERG, HAUBOLD – Пневматични инструменти и консумативи за тапициране, коване, кашониране.

◊ EKAMANT – Абразивни материали на различна основа – хартиена, плат, комбинирана, с различни размери, различна зърнитост. Предлагат се дискове, листове, рула, безконечни ленти.

◊ BOGH – Водно разтворим кит на прах за поправка на дървесина; полиамиден термостопяем кит на пръчки; готов за употреба кит за дърво, безвреден за околната среда.

◊ CASCO PRODUCTS, HERMANKOLL – Лепила за дърво на водна основа, контактни лепила, включително за ламинатни покрития.

◊ CEJN – Бързи връзки за въздух и течности, спирални шлангове.

◊ LYNDDAHL PLAST – Широка гама индустриални маркучи.

◊ BAHCO – Професионални шлосеро-монтажни инструменти. Инструменти и консумативи за индустрията и тежката промишленост и за сервизна дейност. Лозаро-овощарски инструменти.

◊ TENG TOOLS – Професионални инструменти за сервизна дейност. Системи за съхранение и организиране на инструментите на работното място.

◊ FERAX – Електрически и механични ръчни инструменти.

◊ LIMIT – Професионални измервателни инструменти с точност от 1 mm до 0,001 mm. Дигитални измервателни инструменти.

◊ ENDRES TOOLS – Искронеобразуващи, антикорозионни и антимагнитни стандартни инструменти.

◊ ISABERG RAPID – Механични и електрически такери за тапициране. Пистолети за горещ въздух и пистолети за стопяеми лепила. Консумативи за тях.

◊ SUNDSTROM – Средства за дихателна защита.

◊ SEGRE – Прахови маски за дихателна защита.

◊ WELDAS – Ръкавици, облекла и аксесоари за заварчици.

◊ HELLBERG – Предпазители за лице и защита на слуха.

◊ ЗМ, SKYDDA – Средства за защита на слуха и защитни очила.

◊ BJORNKLADER – Каски, работни облекла и специални защитни облекла.

◊ AB0UTBLU – Защитни и работни обувки.

◊ FALLSAFE – Средства за височинна защита.

Електронният магазин предлага разнообразни начини за заплащане, включително и с нарастваща отстъпка в цената, както и доставка на закупените стоки.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 7-8/2012, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото