В категории: Брой 9-10/2012, Икономия на енергия, Инструменти, Представяме ви

„Ташев-Галвинг“ представи DeWALT, Black&Decker и STANLEY

За разлика от предните години, на тазгодишното техническо изложение в Пловдив фирма „Ташев-Галвинг“ избра силно фокусирано представяне на три марки. Вместо да покаже на едно място продуктите на над 40 световни производители, с които фирмата работи от години и да демонстрира за пореден път внушителното си присъствие на българския пазар с над 50 000 артикула – машини, инструменти, консумативи и материали, панаирното участие на „Ташев-Галвинг“ бе съсредоточено върху марките DeWALT, Black&Decker и STANLEY. Това са покрити със световна слава имена основно в сектора на ръчните електроинструменти. Сега „Ташев-Галвинг“ е поела присърце предизвикателството да отвоюва за машините и инструментите на DeWALT и Black&Decker и в България полагащото им се пазарно присъствие и популярност, с каквито те отдавна се ползват на пазарите в десетки и десетки държави от цял свят. Това, че DeWALT, примерно, е водещата марка на пазара на професионални инструменти в Щатите, все още не гарантира, че същият прием автоматично ще се пренесе и у нас. Успехът на дадена марка се дължи не само на качествата на самите машини. Предпочитанията на клиентите се влияят силно и в много голяма степен зависят от доверието им в местната търговска фирма, от възможността й да поддържа на склад пълната продуктова гама и резервни части, да предлага без забавяне най-новите модели, да поддържа изгодни за клиентите си ценови равнища и най-вече да гарантира перфектното сервизно обслужване. Това последното е от изключително голямо значение, защото особено машините на DeWALT са предимно с професионално приложение и трябва да бъдат винаги в пълна работоспособност. От лятото на тази година „Ташев-Галвинг“ предлага машините на DeWALT с 3 години удължена гаранция.

По думите на инж. Стефан Стефанов, ръководител направление „Електроинструменти“: „Целта на участието ни на панаира в Пловдив бе от една страна да представим поетите отскоро ангажименти за налагане на марките DeWALT и Black&Decker на българския пазар, да представим тези водещи световни марки на посетителите, които не ги познават достатъчно, както и да възкресим доверието към тези марки у много, предимно професионални клиенти, които са били разочаровани в някаква степен поради проблеми в миналото именно със сервизното обслужване. Голяма част от посетителите ни се интересуваха именно от това – с какво ще се подобри предлагането и обслужването на машините на DeWALT в България. Мисля, че останаха удовлетворени от това, което им представихме като вече направено и това, което все още предстои да постигнем. И трите марки са много добри и популярни по света. Със STANLEY работим ползотворно от години, сега подкрепяме ефективно и другите две“.

В НС 5-6/2012 представихме за пръв новото партньорство, поместихме визитна картичка на марката DeWALT, която подкрепихме с едно от най-авангардните и търсени производства на американската фирма – новата фамилия XR (Extreme Range) електроинструменти с акумулаторно захранване. Освен тях в павилиона на „Ташев-Галвинг“ бяха показани образци от почти всички групи електроинструменти с тази марка: бормашини, перфоратори и къртачи, гайковерти, ъглошлайфмашини, саблени триони, дърводелски циркулярни и прободни триони, шлайфмашини и др. Към павилиона бе подготвена и площадка за демонстриране на изложените машини. Тук се намираха и два модела от „тежката артилерия“ на DeWALT – стационарни машини за рязане на керамични и други облицовъчни плочи, както и мощен наклоняващ се циркулярен трион за напречно рязане.

Основаната през 1910 г. американска компания Black&Decker днес, 102 години по-късно, е световен лидер в производството на ръчни електроинструменти и друга битова техника, държи първото място в САЩ на пазара на електроинструменти предимно за домашната работилница. В над 100 други държави нейните инструменти са измежду най-предпочитаните. Black&Decker произвежда практически всички познати ръчни електроинструменти, консумативи и принадлежности към тях, различни електрически задвижвани инструменти и машини за поддържане на градината, електроуреди за домакинството, за поддържане на автомобила и др. Част от тях бяха изложени в павилиона на „Ташев-Галвинг“, а най-продължително погледа ни привлече мощната, многофункционална и елегантна прахосмукачка за автомобили Pivot Auto, работеща с напрежение 12 V.

STANLEY също е американска компания, която има 169 годишни традиции в производството на висококачествени ръчни инструменти. Нейна запазена марка са ножовете със сменяеми остриета за най-различни приложения, в чието производство тя е световен лидер. През последните години фирмата заема все по-добри позиции и на пазара на лазерни измервателни инструменти.

За допълнителна информация и покупка посетете новия електронен магазин на „Ташев-Галвинг“.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото