В категории: 2013, Брой 12/2013, Представяме ви

Bosch отбелязва 20 години на българския пазар

Фотоконкурсът „Аз и моят Bosch” открива празничната кампания

R_BOSCH-FK_myboschНа 21.10.1993 г. в България е основано дъщерното дружество на Robert Bosch GmbH – „Роберт Бош“ ЕООД. От тогава вече цели две десетилетия групата Bosch има своето директно присъствие на българския пазар. Стартът в България е даден с две основни в производствената програма на Бош направления – „Автомобилно оборудване” и „Електроинструменти”. По-късно представителството в София се разширява с откриването на отделите „Термотехника” и „Системи за сигурност”. Благодарение на усилията на целия екип днес българският потребител има възможността да получи всичко онова, което е синоним на марката Bosch навсякъде по света – качество, надеждност, устойчивост, иновативност и енергийна ефективност от най-висок клас.

Фотоконкурсът „Аз и моят Bosch” поставя началото на празничната кампания по отбелязване на 20-годишното присъствие на Bosch в България. Конкурсът стартира през м. декември и ще продължи 6 месеца. За да участвате в него е необходимо да направите една или повече снимки, включващи един или повече продукти на Bosch, а така също и резултатите, които сте постигнали, работейки с продукти с марка Bosch. След това трябва да изпратите снимките на адрес www.bosch.bg, като попълните онлайн формата за регистрация. Можете да участвате всеки месец с неограничен брой снимки във всяка категория.

Конкурсът ще бъде активен до 31. май 2014 г. В края на всеки месец компетентно жури ще награди най-добрата снимка във всяка от петте категории. Снимките ще бъдат оценявани според тяхното съответствие с посочената категория, оригиналност и художествени достойнства.

Повече информация ще намерите на www.bosch.bg и на Facebook страницата на играта: Фотоконкурс „Аз и моят Bosch” www.facebook.com/myboschgame

Снимка с Bosch си направи и подарък спечели!

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

2013, Брой 12/2013, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото