В категории: 2014, Брой 5-6/2014, Представяме ви

Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” – представяне на Rheinland Elektro Maschinen Group

Rheinland Elektro Maschinen Group (REM Group) бе представена от г-н Тони Йовановски. Тя е основана през 1997 г. като многонационална компания. Първоначално централата й е разположена в Дюселдорф, Германия. В резултат на стратегическа пазарна преориентация след 2001 г. групата се насочва активно към пазарите от Средна и Югоизточна Европа, за което създава два ръководни центъра – във Виена и Словения, като вторият отговаря за страните от Югоизточна Европа. От 2008 г. този регион се поема REM SEE.

Към момента REM Group има четири регионални ръководни центъра:

» Rheinland Elektro Maschinen Group, Словения

» REM Österreich, Австрия

» REM SEE (Югоизточна Европа), Македония

» REM Industries (Азия), Китай

Групата има дъщерните фирми в шест държави:

» REM Slovenia (Dilex)

» REM Croatia

» REM Serbia

» REM Österreich

» REM Bulgaria

» REM Hungary

Към момента REM Group разполага и с добре развита мрежа от партньори в повечето региони на Европа, Азия и Африка.

Машините на REM Group се продават под търговската марка ELEKTRO maschinen. Производствената политика на групата е фокусирана в три основни пазарни сегмента:

» Полупрофесионални и хоби потребители;

» Професионални потребители;

» Индустриални потребители.

Продуктовият каталог на Rheinland Elektro Maschinen Group включва въздушни компресори, водоструйни машини за студена и гореща вода (задвижвани с електродвигател или двигател с вътрешно горене), инверторни заваръчни апарати, промишлени прахосмукачки, подопочистващи машини, машини за почистване на алеи, тротоари, площади и други открити площи, водни помпи, дървообработващи машини, снегорини и др.

REM2REM3

Освен с многообразието от видове машини и модели, марката ELEKTRO maschinen успява да се налага и с доброто качество на машините си – не на последно място и с конкурентните си цени. За да демонстрира качествата на произвежданите от REM Group заваръчни апарати г-н Йовановски бе осигурил и използва апаратура за тяхното тестване в реални условия. Изпитанията при екстремни режими на работа показаха, че инверторните заваръчни апарати ELEKTRO maschinen поддържат стабилни посочените от производителя номинални характеристики на заваръчния ток (както и защитата им не ги изключва) при промяна на захранващото мрежово напрежение в границите от около 100 V до 300 V, а също и при работа при максимално натоварване (сила на заваръчния ток). Направена бе и съпоставка с модели на други производители, която не бе в тяхна полза.

По думите на г-н Стефан Стефанов, търговски мениджър в „Ташев-Галвинг“, партньорството между тях и REM Group тепърва предстои. Засега е най-вероятно да започнат с продажбата на малки дървообработващи машини, които биха допълнили и разширили продуктовата гама, която „Ташев-Галвинг“ предлага в тази област.

Допълнителна информация и покупки посетете електронния магазин на „Ташев-Галвинг” ООД.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

2014, Брой 5-6/2014, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото