В категории: Брой 5-6/2016

БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016

Plakat_roadshow_s

Футболни страсти с Део и електроинструментите на Бош

Шест града са включени в „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“, стартът е в Благоевград.

За втора поредна година започва лятното турне на електроинструментите на Бош. Водещ на шоуто ще бъде всеобщият любимец Део, който ще поддържа градусите на доброто настроение със забавни състезателни игри на тема футбол, лято и електроинструменти. Първата локация ще е в Благоевград, ден след старта на най-атрактивното и очаквано спортно събитие на годината – Европейското първенство по футбол.

По време на „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“ ще има специално конструирани Bosch джаги, състезания по бързина и ловкост с водоструйки и IXO акумулаторни отвертки, а творчески настроените фенове ще изработват оригинални модели къщички за птици, щайги за бира и кашпи за цветя. Изработването на кашпи е част от политиката за корпоративна социална отговорност на „Bosch Електроинструменти“ – те ще бъдат подарявани на общините, за да красят градините и парковете на всеки град.

„БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“ събира феновете си в шест големи града на България. Повече за игрите и забавленията с електроинструментите Bosch можете да научите на Фейсбук страницата facebook.com/BOSCHfans. Там ще има живи видео включвания, интерактивни игри със снимки, много футболни емоции и изненади. За най-активните фенове ще има награди като акумулаторни отвертки IXO, водоструйки, футболни топки и какво ли още не.

Графикът на „БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016“:

11.06.2016 – Благоевград, площад „Георги Измирлиев“, фонтаните пред общината;

18.06.2016 – Стара Загора, площадът пред общината до парк „5-ти октомври“;

25.06.2016 – Пловдив, площад „Централен“ до северния вход на пощата;

02.07.2016 – Варна, бул. „Сливница“, до хотел „Черно море“;

09.07.2016 – Велико Търново, вход на парк „Марно поле“;

16.07.2016 – Бургас, площад „Тройката“, срещу Триа Сити Център

Пълна информация за БОШ ФЕНС РОУДШОУ 2016 можете да откриете на Фейсбук страницата facebook.com/BOSCHfans.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 5-6/2016

Ключови думи


 
към началото