В категории: 2017, Брой 1-2/2017

Индустриална и заваръчна техника

 • Индустриална и заваръчна техника ЕООД – ИЗТ ЕООД е търговско дружество със седалище и адрес на управлениe: гр. София, жк Люлин 10, бул. „Д-р Петър Дертлиев“ № 4.

  Индустриална и заваръчна техника ЕООД е създадена с цел продажба на висококачествена заваръчна техника, оборудване за металообработка, заваръчни консумативи, пневматични, електрически и ръчни инструменти, лека строителна техника и резервни части, както и осигуряване на компетентни консултации, сервиз и следпродажбено обслужване.

  Марките, които представяме са добре известни на световния пазар – Fronius, Bosch, Eckert, Skil, Sola, Fen,  Unior, Rhodius, Bessey, Cedima, MVD Inan, Isitan, Karmetal, Inmesol, Sparky, Erba, Proline, Fischer, Makita, Rodcraft, Festool,Karcher, Rothenberger и др.

  Нашата цел е да се концентрираме върху развиването на търговската  и сервизна мрежа в страната и върху качеството на обслужване, така че продуктите и сервизните услуги да бъдат по-достъпни за всеки клиент. Разполагаме с 11 магазина, покриващи територията на страната.

  Екипът на фирмата е изграден от уверени и амбициозни хора, които със своята висока квалификация, професионален опит и търговски умения, допринасят за нейното успешно развитие.

  Ние гарантираме:

 • отлични дългосрочни възможности за успешен и печеливш бизнес;
 • дистрибуция на продукти на световно утвърдени търговски марки;
 • конкурентни цени и регулярен сервиз;
 • персонално внимание към всеки наш клиент.

  Изберете бъдещето с нас!

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

2017, Брой 1-2/2017

Ключови думи


 
към началото