В категории: Брой 9-10/2008, Представяме ви

Търговско-сервизен комплекс КИРОВ и в Сливен

Откриването на нов търговско-сервизен комплекс от веригата КИРОВ отдавна вече не представлява новина, защото и ние вече им изпуснахме броя и поредността на откриване. Само през тази година КИРОВ АД откри два нови комплекса – през май в Плевен и на 11 септември в Сливен. Разширения на съществуващите магазини или строителство на нови комплекси през тази година са извършени или предстоят в градовете Бургас, Благоевград, Варна и Русе, започна и разширяването на открития само преди година най-голям сервизен център в кв. Суходол на столицата. Инвестициите в строителство за 2008 г. на КИРОВ АД възлизат на над 6 млн. лева.

Комплексът в Сливен ще обслужва града и региона. Сградата е двуетажна с обща площ 2000 m2. От тях 1350 m2 се падат на магазина, 300 m2 са сервиз за едрогабаритна техника, а в други 100 m2 се помещава сервизът за различни електроинструменти, компресори, заваръчна техника и др.

Новият комплекс бе открит от собствениците и изпълнителни директори на дружеството Киро Киров и Иван Киров.

В момента КИРОВ АД разполага с най-широката магазинна и сервизна мрежа за продажба и сервиз на едра и лека строителна техника, на машини за минната промишленост, електро- и ръчни инструменти и машини, компресори, заваръчна техника, електрически агрегати, градинска техника, лодки и извънбордови двигатели, техника за изграждане и поддръжка на голф игрища, мебелен обков и много други още продукти. Към момента разполага с 25 търговски комплекса, 12 сервиза за електроинструменти и малогабаритни машини, 8 сервизни бази за едра строителна техника.

До края на годината предстои да бъде направена и първата копка на бъдещия търговско-сервизен комплекс в Русе.

През 2007 г. КИРОВ АД има оборот от 198 млн. лв., което представлява ръст от 89% спрямо по-предната година. За миналата година печалбата е 5,8 млн лв. В дружеството работят 713 търговски и сервизни специалисти.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 9-10/2008, Представяме ви

Ключови думи


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото