В категории: Брой 5-6/2008, Инструменти, Представяме ви

Сервизът на Евромастер Импорт Експорт

Още щом през далечната 1992 г. „Евромастер Импорт Експорт“ се специа-лизира във вноса на ръчни механични и електрически инструменти, а пет години по-късно и към създаване на собствени търговски марки за отделните групи инструменти, фирмата започва да изгражда трите основни стълба на своята дейност: създаване и развиване на собствен офис в Китай, който подбира производителите и контролира качеството на продуктите, развиване на дистрибуторска мрежа в страната, а вече и в съседните на България държави и изграждане на добре функционираща и разклонена сервизна мрежа за гаранционно и извънгаранционно обслужване на продадените инструменти и машини. Системата за сервизна поддръжка е изградена според изискванията и нормите на стандарта ISO 9001:2000, по който фирмата е сертифицирана от 2005 г.

Електроинструментите Raider се продават с две годишна гаранция, а ръчните механически инструменти Top Master Professional с доживотна гаранция за евентуални производствени дефекти.

„Евромастер“ разполага с 25 сервизни бази, разположени в по-големите градове на страната. Така пътят на клиентите до тях значително се скъсява, а обслужването им се ускорява. В сервизните бази работят специалисти, специално обучени за ремонт на техниката, която „Евромастер“ продава. Базите са обзаведени с необходимата измервателна апаратура и инструменти, а фирмата разполага и с централен склад за резервни части. Той е така организиран, че винаги да се поддържат необходимите наличности, за да не се налага специална поръчка за внос от производителя. Възоснова на статистически наблюдения в продължение вече на години планирането обхваща и поддържане на реално необходимите количества резервни части за следгаранционна поддръжка на електроинструментите и машините.

Максималният срок за извършване на ремонтите е 10 дни.

За улеснение на читателите публикуваме актуалния към началото на юни т.г. списък на сервизните бази в страната.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото