В категории: Брой 5-6/2008, Металообработване, Представяме ви

Промоционална акция на SPARKY ELTOS – ъглошлифовъчни машини с подарък комплект дискове

От 16 юни до 31 юли т.г. SPARKY ELTOS предлага на клиентите си три модела мощни ъглошлифовъчни машини, които без увеличение на цената са комплектувани с един диск с диамантени зърна за рязане на неметални материали, три диска за рязане и един диск за пилене на черни метали. Допълнителен бонус е и пластмасовият куфар, в който се продават машините.

Промоцията включва три модела – MBA 2001PV Professional, MBA 2300PV Professional и MBA 2500PV Professional, като двата по-мощни са носители на златни медали от Техническия панаир в Пловдив. Трите ъглошифовъчни машини се отличават помежду си по мощността на електродвигателя – 2100 W, 2300 W и 2500 W.

Съответно най-малката тежи 4,1 kg, а двата по-мощни модела – по 5,1 kg. Всички работят с дискове с диаметър 230 mm. И трите имат вградено електронно управление, което осигурява плавно развъртане на диска без характерния тласък при включване на машината и ограничава силата на пусковия ток, като по този начин предпазва електрическата мрежа от токов удар. Имат и защита срещу самоволно включване след аварийно прекъсване на захранването. Задната ръкохватка на машините може да се завърта под ъгъл 90о вляво и вдясно за по-удобно и сигурно рязане или шлифоване. Машините се отличават с голяма здравина и износоустойчивост. Редукторните кутии са изработени от магнезиева сплав, изолацията на намотките е двойна, а четките са самоизключващи се. Продават се в дистрибуторската мрежа на SPARKY ELTOS в страната и големите специализирани вериги при следните промоционални цени:

MBA 2001PV Professional – 229,90 лв.

MBA 2300PV Professional – 259,90 лв.

MBA 2500PV Professional – 272,90 лв. Всички цени са крайни с включен ДДС.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото