В категории: Брой 5-6/2008, Представяме ви

Търговски и сервизен комплекс на КИРОВ АД в Плевен

На 29 май т.г. най-голямата у нас фирма, специализирана в продажбата на професионална техника – ръчни и стационарни машини, инструменти и консумативи, строителна, пътна и минна техника, КИРОВ АД направи своята поредна стъпка в разширяване на мрежата си от магазини в страната. Открит бе най-новият търговски и сервизен комплекс – този път в град Плевен. Това е поредната брънка от веригата, която планомерно и неотклонно обхваща цялата страна. След изграждането на такива центрове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Велико Търново сега закономерно дойде и редът на Плевен, като голям регионален център за цяла Северозападна България. Инвестиционната програма на дружеството за тази година включва още завършване изграждането на следващия комплекс КИРОВ в Сливен, а в края на годината ще започне и строежът на комплекса в Русе. Трябва да се отбележи, че и досега КИРОВ има дългогодишно присъствие в тези градове. Сега обаче е назрял моментът според дългосрочната стратегия за развитие на компанията да бъдат развити в мащабни за страната ни комплекси, съчетаващи търговия, обучение и сервиз.

Построяването на търговския и сервизния комплекс в Плевен е инвестиция с размер над 2 млн. лева. Той е разположен в жк „Дружба“, като поема комплексното търговско и сервизно обслужване на града и региона. Сградата има 1800 m2 разгърната застроена площ, която включва търговска зала с площ 1000 m2, офис с площ 150 m2, две конферентни зали, предназначени за обучение, презентации и преговори, сервизна база с площ 350 m2 за гаранционно и извънгаранционно обслужване на техниката, която компанията продава, включително и на едрата строителна техника, склад за стоки и резервни части на площ 300 m2.

Комплексът разполага с обширен паркинг за клиентите, както и със специално подготвени площадки за разполагане на големите строителни и пътни машини.

Новият комплекс бе открит от собствениците и изпълнителни директори на дружеството Киро Киров и Иван Киров. Тържеството бе зачетено от много дългогодишни клиенти – инвеститорски, строителни и други фирми, както и от много приятели на компанията, сред които се открояваше и кметът на града Найден Зеленогорски.

По традиция за всяко поредно откриване на нов обект на КИРОВ и тържеството в Плевен бе съпроводено с впечатляваща музикална и зрелищна програма с изтъкнати естрадни изпълнители и пищни пиротехнически илюминации.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 5-6/2008, Представяме ви

Ключови думи


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото