В категории: Брой 5-6/2008, Представяме ви

Деветият „Практикер“ отвори врати в Стара Загора

В края на април т.г. веригата „Практикер“ се сдоби със своя девети поред хипермаркет от вида „Направи си сам“. Само четири месеца след откриването на магазина в Бургас през декември м.г. върху площ от над 6900 m2 отвори врати и магазинът в Стара Загора. След София с два магазина, Пловдив, Плевен, Велико Търново, Варна, Русе и Бургас вече и гражданите от „града на липите“ и региона получиха възможност, без да пътуват стотина и повече километри, да имат достъп до над 50 000-те артикула и множество услуги, които магазините „Практикер“ традиционно предлагат на своите клиенти. Новата инвестиция е в размер на 8,3 млн. евро, а общо през последните три години са инвестирани 66,3 млн. евро.

Специално за откриването на новия магазин „Практикер“ разработи и стартира маркетингова кампания под мотото „Само вие, вашите идеи и Практикер“. Тя цели да убеди новите клиенти в това, че ремонтът на дома или вилата е и лесна, и приятна работа, която позволява постигане на резултат, носещ индивидуалния почерк на всеки. Осъществяването по най-добрия начин на творческите идеи с личните умения и труд на всеки в обновяването на дома и с помощта на „Практикер“ са могъщ стимул и източник на удовлетворение от постигнатото. Така всеки ще може да се чувства в дома си като в „собствената си кожа“.

„Само децата, колелата и Практикер!“

Под този надслов „Практикер“ отбеляза Деня на детето 1 юни, като организира във всичките си магазини в страната празник за децата на велосипеди. Той бе изпълнен със състезания, демонстрации по майсторско управление, обучение на полигон и други забавни прояви, които дариха над 2000 деца и техните родители с незабравими изживявания. Осемнайсет деца от цялата страна получиха чрез томбола и подарък – велосипед с пълна предпазна екипировка от голямата лотария на „Практикер“, който взеха директно от щанда.

Акцентът на инициативата, насочена към най-малките почитатели на велосипедния спорт, бе върху сигурността, превантивните мерки за обезопасяване и осъзнатото спазване на правилата за движение. Ние бихме добавили, че съществено значение за безопасното и здравословно кормуване, както и за удоволствието от неговото практикуване е добрата екипировка и преди всичко добрият велосипед. Осигуряването им е проява на далновидна грижа за физическото здраве на подрастващото поколение. Затова във всеки от магазините „Практикер“ има голям щанд, където се предлага всичко необходимо за велосипедния спорт за малки и големи – мъжки, дамски и юношески велосипеди.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 5-6/2008, Представяме ви

Ключови думи


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото