В категории: Брой 7-8/2012, Представяме ви

Приключи първият етап на програмата „Винербергер ПАРТНЬОР“

Успешно приключи първият етап от националната програма „Винербергер Партньор”. Той бе реализиран в периода 01 юни – 31 юли 2012 г.

Към програмата и възможностите, които тя предоставя на строителите, бе отбелязан голям интерес, както от дистрибуторите на „Винербергер“ ЕООД, така и от страна на регистриралите се клиенти.

„Винербергер“ ЕООД отличи продавач-консултанти на свои дистрибутори, включили се в програмата в програма „Винербергер ПАРТНЬОР“. Заедно с това беше изтеглено и името на участника, който със своята регистрация в програмата спечели електрически трион MAKITA JR3070CT.

Търговският директор на компанията – инж. Цанко Миланов благодари на управителите на участвалите дистрибутори за добрата съвместна работа за популяризиране на програма „Винербергер ПАРТНЬОР“ и изрази надежда за още по-ползотворно партньорство и в бъдеще – при следващите етапи на програмата до края на 2012 г., както и през следващата 2013 година.

Най-активните продавач-консултанти във всеки регион бяха отличени с почетни грамоти.

Вторият етап на програмата „Винербергер ПАРТНЬОР“ продължава до края на годината.

За допълнителна информация може да посетите сайта на „Винербергер“ ЕООД.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 7-8/2012, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото