В категории: Актуални статии, Брой 5-6/2012, Строителство, Топлоизолация

Програма „Винербергер ПАРТНЬОР“. В подкрепа на строителите!

Винербергер ЕООД винаги се е стремила да бъде близо до своите клиенти и да изгражда дълготрайни и ползотворни връзки с тях.

В тази връзка от началото на юни 2012 г. Винербергер ЕООД стартира програма „Винербергер ПАРТНЬОР“, която ще бъде насочена към строителни фирми, бригади или самостоятелни майстори и зидаро-мазачи, ползващи продукти за зидария.

Целта на програмата е да им даде възможност да се запознаят с продуктите на компанията и ползите от тяхната употреба чрез информационни материали, лични срещи, консултации и обучения с представители на компанията.

Кой има право да участва?

Право на участие имат всички физически лица, които пребивават на територията на Република България, навършили 18 години и притежават дееспособност съгласно разпоредбите на действащото право да сключват сделки от свое име и за своя сметка със собствените си действия и развиват професионална дейност в областта на строителството;

Участието в Програмата е обвързано със закупуването на продукти на Винербергер ЕООД и/или други продукти за изграждане на стени, независимо от това дали същите са производство или внос на Винербергер ЕООД или не.

Как да се включите?

Всеки желаещ да участва в Програмата, може да го направи по чрез попълването на всички задължителни полета на регистрационната форма за участие, която може да бъде намерена на интернет адрес www.wienerberger.bg или в търговските обекти на дистрибуторите на „Винербергер” ЕООД.

Какво получавате?

* Подарък „Добре дошъл“

* Членска карта „Винербергер Партньор“

* Подробна информация за нови продукти и технологии

* Безплатна консултация и обучение

* Възможност за спечелване на електрически трион MAKITA JR3070CT

Винербергер – Пестиш докато градиш!!!

* * *

Приключи първият етап на програмата „Винербергер ПАРТНЬОР„. Повече подробности за раздадените награди и отличия може да прочетете тук.

Вторият етап на програмата продължава до края на 2012 година.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото