В категории: Брой 9-10/2012, Инструменти, Представяме ви

Фирма „Ташев Галвинг ООД” с нов електронен магазин.

Ново: През юни 2014 г. „Ташев-Галвинг“ откри своя най-нов и просторен магазин в София.

Tashev_sНа 25 октомври 2012 г. фирма „Ташев – Галвинг” ООД , един от лидерите в търговията с машини, електро- и ръчни инструменти, строителни материали и др., стартира новия си електронен магазин. В неговото разработване са използвани най-съвременни методи за създаването на този вид продукти. Електронният магазин предлага много нови възможности за улеснен достъп, избор, поръчка и доставка на над 60 хиляди артикула. Налични са различни начини на търсене, за представяне на продуктите в табличен вид, удобен за изготвяне на проекти посредством спецификацията на продуктите, притежава редица динамични „умни“ филтри, също така търсене по свързани продукти или продукти-заместители, предлагат се резервни части към продуктите и др.

Освен крайните потребители новият магазин в много голяма степен ще улесни обслужването на дистрибуторите, които пазаруват от фирма „Ташев-Галвинг” ООД. За тях се предоставят редица нови възможности, които съкращават драстично времето, необходимо за извършване на големи и/или повтарящи се поръчки. На тяхно разположение са такива възможности като: бързо поръчване по артикулен номер и баркод на продукта, наличие на шаблони за поръчка на продукти в кошницата, бързо добавяне на продукти от минали поръчки, масово добавяне и др.

Към всеки от продуктите, предлагани в магазина, е дадена подробна информация, улесняваща избора и поръчката – технически характеристики, продуктови брошури, декларация за съответствие. Към всички машини, електроинструменти и други продукти, за които в „Направи сам“са публикувани подробни статии, има директен линк към списанието. Така клиентите ще имат достъп до допълнителна разширена техническа информация, което ще улеснява избора им.

Всички цени в магазина са актуални, посочени са цените с отстъпки, дистрибуторските цени, наличните количества на склад, както и статус на артикулите. Всеки клиент има възможност да зададе своите предпочитания по отношение на доставката, разплащането, визуализацията или не на отстъпките и т.н.

Към електронният магазин е свързана и системата на „Ташев-Галвинг” ООД за предоставяне на удължена гаранция, а скоро предстои и свързване на сервизната система, включително визуализацията на сервизната история на всяка обслужена машина.

Новостите и промоциите, свързани с дейността на фирмата, може да намирате и в социалните мрежи

Facebook: https://www.facebook.com/tashevgalving

Twitter: https://twitter.com/tashevgalving

Foursquare: https://foursquare.com/tashevgalving

Фирма „Ташев Галвинг ООД” с нов електронен магазин.
от
кл.думи:
5 / 5 звезди
Електронният магазин на Ташев-Галвинг Сред фирмите, специализирани в продажбата на инструменти и всевъзможни материали за строителство и ремонт, "Ташев-Галвинг" заема челна позиция. Новият електронен магазин още повече улеснява покупките. Към момента предлага над 50 000 артикула, с което се нарежда сред най-големите електронни магазини в страната..

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 9-10/2012, Инструменти, Представяме ви

Ключови думи


 
към началото