В категории: 2013, Брой 3-4/2013, Ремонти, Строителство, Топлоизолация

Multipor_igras

Безплатна изолация за най-активните в онлайн състезание

Участниците с шанс да направят вътрешна топлоизолация на жилището си с минералните плочи Multipor

КСЕЛА България, производителят на минералните топлоизолационни плочи Multipor, организира онлайн игра със снимки „Играй и спечели Multipor“.

Играта стартира на 17.04.2013 г. и ще продължи до 17.06.2013 г.

Всичко за играта можете да намерите на новия сайт на фирмата.

Няколко стъпки ви делят от спечелването на играта:

– качете снимка на дома си, на който искате да направите вътрешна изолация

– поканете всичките си приятелите да гласуват за вас

– ако сте събрали най-много гласове, ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Multipor е най-новият иновативен изолационен материал, който се произвежда в България по немска технология. Това са изолационни плочи от естествени суровини – цимент, пясък, вар и вода. Плочите Multipor са устойчиви на натиск, паропропускливи са и не съдържат фибри. Коефициентът им на топлопроводност е конкурентен на класическите топлоизолационни материали (EPS, XPS, минерална вата), но без да притежават техните недостатъци. При тези параметри приложението на Multipor допринася съществено за редуциране на сметките за енергия през цялата година. Точните размери, ниското тегло и твърдата повърхност правят монтирането на плочите бързо и лесно.

За регистрация в новата игра „Играй и спечели Multipor“ на интернет адрес:

* * *

Изолация-подарък за победителя в онлайн състезание

Повече от 60 участници се бориха за приза на Multipor

Multi-konkursПриключи онлайн играта със снимки „Играй и спечели Multipor“ на КСЕЛА България. Играта започна на 11 април и приключи на 17 юни. Включиха се повече от 60 участници, които се бориха за безплатна вътрешна изолация с най-новия продукт на компанията – минералните топлоизолационни плочи Multipor. Състезанието се разигра на новия сайт на фирмата – www.изолация.bg , а участниците имаха задача да снимат и качат снимка на дома си, където искат да се направи вътрешна изолация и да съберат най-много харесвания.

Снимката, спечелила най-много гласове, е на Марин Маринов от гр. Бургас. Поради невъзможността да постави външна изолация победителят желае да постави вътрешна, за да повиши енергийната ефективност на дома, в който живее. Наградата, която се осигурява от КСЕЛА България на Марин Маринов, включва: безплатна вътрешна изолация с Multipor на целия му дом, пълната система за изграждането й, както и безплатно обучение.

Всеки от регистриралите се в играта получава подарък от компанията – ваучер за 10 процента отстъпка с цел покупка на топлоизолационни плочи Multipor, най-новият изолационен материал, който се произвежда в България по немска технология от КСЕЛА България.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото