В категории: 2014, Актуални статии, Брой 1-2/2014, Икономия на енергия, Представяме ви, Строителство

Програма на YTONG: „Вашият дом“ – аll-inclusive пакети за улеснено изграждане на еднофамилни къщи

sn5sКСЕЛА България, производителят на клетъчен бетон YTONG и минералните топлоизолационни плочи MULTIPOR, създаде програма за строителство на еднофамилни къщи. Тя е съобразена със спецификата на българския строителен пазар и е поредната инициатива на компанията, предоставяща на многобройните си клиенти нови по-благоприятни възможности да се сдобият с отговарящ на съвременните изисквания дом.

Единствена по рода си, програмата „Вашият дом“ предоставя all-inclusive пакети за качествено, бързо и икономично строителство. Фиксираните цена и срок на изпълнение, както и съдействието при административни процедури, оказвано от партньори по програмата, съществено улесняват процеса на строителство.

В представите на съвременния човек идеалният дом е красива и функционална еднофамилна къща. Стартирайки такъв проект всеки е наясно, че по пътя ще трябва да се вземат много и важни решения, да се инвестира време за бюрократични изисквания и надзор над строежа. Много хора се притесняват от качеството на строителството, контактите с администрацията и финансирането на проекта.

КСЕЛА България, производителят на зидарските блокчета YTONG, се зае с нелеката задача да създаде уникална аll-inclusive за изграждането на съвременна еднофамилна къща. Тя е синоним на качествено, бързо и икономично строителство. Големите предимства започват от предварително обявената цена с включени в нея разнообразни услуги, от които клиентът може да избира. От изключителна важност е и гарантираният срок на строителство – не повече от 6 месеца от откриването на строителна площадка до Акт 15. Клиентът може да разчита на съдействие при административните процедури от партньори по програмата във всеки етап на строителството.

Sn1ssn2sНоваторската програма „Вашият дом“ предоставя избор от изключително функционални и красиви архитектурни решения в стила на традиционната и модерната българска архитектура, създадени от архитекти с голям професионален опит. От клиента се очаква само да сключи споразумение с КСЕЛА България и договор с архитекта на избрания проект, както и да подпише договор с включена в програмата строителна фирма. Голямо предимство е, че фирмите-партньори на КСЕЛА България са с висока репутация на българския пазар. При осъществяването на проектите се залага на качествено проектиране и строителни материали от водещи производители. Строителните фирми са доказани професионалисти с богат опит в изграждането на разнообразни обекти.

Важен фактор за всеки инвеститор е планирането на разходите – в програмата „Вашият дом“ цената е предварително обявена, като по този начин няма да има неприятни изненади по време на строителството. Правната документация е предварително изготвена и е осигурено воденето на строителните книжа. Всичко това спестява на частния инвеститор много главоболия и средства.

Резултатът е красива и функционална еднофамилна къща. Със стени, изградени от висококачествените топлоизолационни блокчета YTONG extrA+ – това гарантира енергийна ефективност, по-висока от изискванията на българските норми и като следствие минимални разходи за отопление през зимата и за охлаждане през лятото. И всичко това с фиксиран срок на завършване, гарантирано качество и без негативни емоции.

Актуализирана към март 2016 г. подробна информация за програмата „Вашият дом“, с конкретни проекти и цените на къщите, може да намерите в статията: „Вашият дом“ – енергоефективни еднофамилни къщи на изгодна цена, за 6 месеца до ключ“.

sn4ssn3s

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото