В категории: 2015, Брой 7-8/2015, Градина, Представяме ви

Андреас Штил ЕООД отпразнува своя 10-годишен юбилей

Stihl10_1

Stihl10_1a

На 15 юни т.г. „Андреас Штил“ ЕООД отбеляза 10-годишнината от своето основаване като дъщерно дружество на немската група Andreas STIHL AG & Co.KG. Десет решаващи години за изграждане на авторитета, утвърждаване на популярността и спечелване на доверието към марките STIHL и VIKING в България. Така, както в продължение на много десетилетия наред те са се наложили на световния пазар като образец за иновативна техника от най-висок клас.

На тържествената церемония, проведена в „София Ивент Център“, присъстваха хората, имащи най-голяма заслуга за успеха на двете марки у нас – малобройният екип на „Андреас Штил“ ЕООД и над 100 управители на партньорски фирми, които изграждат обширната търговска мрежа в страната ни.

За значимостта на събитието говори и рангът на участвалите в него почетни гости:

» Негово превъзходителство г-н Детлеф Лингеман, посланикът на Федерална Република Германия в България

» Семейство Щил, представено от г-н Ханс-Петер Щил, почетен Председател на Надзорния и на Консултативния съвет, и неговия син, д-р Николас Щил, Председател на Надзорния и на Консултативния съвет на STIHL

» Г-н Роберт Майер, бивш член на Борда по търговските въпроси с дългогодишен принос за изграждането и развитието на бизнеса в Източна Европа

Участниците в тържеството бяха поздравени от посланика на Фeдeрална Република Германия Н.Пр. г-н Детлеф Лингеман и от д-р Николас Щил. Д-р Щил връчи почетни награди на управителя на „Андреас Штил“ ЕООД инж. Георги Драганов, както и на служителите, работещи в дружеството от неговото основаване досега.

2

В своето изказване домакинът и организатор на тържеството инж. Драганов формулира рецептата за успеха на ръководената от него компания така: „Нашата крайна цел е трайният успех. А предпоставка за него е стриктното ориентиране към клиента, съпроводено от изпреварваща развойна дейност, използване на шансове, предоставени от пазара, както и приемането на предизвикателства. Към всичко това принадлежат добре подредени, чисти и заредени с широк асортимент от стоки магазини, обслужвани от отлично обучени продавачи и сервизни техници. Не е тайна, че качеството ни играе решаваща роля за нашия успех. Марката STIHL е известна не само с първокласно качество на продуктите, а също и с първокласно сервизно обслужване.“

Високото ниво на представителност на официалните гости свидетелства за авторитета на компанията майка в родната й страна, за значението, което тя придава и вниманието, което оказва за по-нататъшното разширяване на присъствието си на българския пазар. Юбилейната проява бе високо признание за умелото управление на „Андреас Штил“ ЕООД, за десетгодишната неуморна работа при ненамаляващ ентусиазъм на добре подбран, мотивиран и целеустремен колектив, за постигнатите резултати, извели продуктите на STIHL на челните пазарни позиции.

Програмата на тържеството бе балансирана между официалната, съдържателната и развлекателната част. На големи екрани бяха прожектирани филми, представящи последните новости с марките STIHL и VIKING, проведена бе и демонстрация за бързо рязане на дървесни стволове с моторни триони.

Умели в танците девойки и младежи непринудено демонстрираха, че работните облекла на STIHL са не само необходима предпоставка за безопасна работа и особено в гората, но същевременно по никакъв начин не затрудняват свободното движение на облечените в тях хора. Облеклата за свободното време от колекцията STIHL TIMBERSPORTS пък сполучливо оформят маркова модна линия, съчетаваща удобство и защита на тялото при носене с елегантен външен вид и фирмени дизайнерски елементи.

Като обобщение бихме казали, че всеки детайл от тържеството бе внимателно обмислен и стилно изпипан. Кулминацията бе разрязването на традиционната юбилейна торта с формата на шайба, символично отрязана от стогодишен мощен ствол. Ритуалното й разрязване бе извършено съвместно от инж. Георги Драганов и д-р Николас Щил, с което, според нас, пътят към следващите десетилетия на успехи на марките STIHL и VIKING в България бе открит.

Останалото от програмата бе празник и наслада за очите и слуха – танци и песни, изпълнени от професионални състави – „Чинари“ и „Акага“.

3

Виж още:STIHL и VIKING в България – формулата на успеха

За допълнителна информация вижте сайта на „Андреас Штил“ ЕООД.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

2015, Брой 7-8/2015, Градина, Представяме ви

Ключови думи


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото