В категории: Материали, Строителство

Спечелете професионален пистолет за пяна или колан за инструменти с Ceresit CT 84 Express

В периода 4 април- 30 юни 2011 г. при закупуване на:

• 24 бр. Ceresit CT 84 Express ще получите професионален пистолет за пяна

• 48 бр. Ceresit CT 84 Express ще получите професионален колан за инструменти

Ceresit CT 84 Express e еднокомпонентна полиуретанова пяна – лепило за плочи от полистирен. Тя притежава 100% по-висока покривност и 15% по-висока слепваща сила в сравнение със стандартните циментови лепила.

CT 84 се използва за закрепване на плочи от експандиран полистирен в системата за фасадна топлоизолация Ceresit Ceretherm Express, за залепване на плочите една към друга при многопластова топлоизолация, за запълване на фугите между изолационните плочи, за монтиране на външните первази на прозорци и др.

Повече подробности за предимствата на пяната-лепило Ceresit CT 84 Express и технологията за работа с него може да прочетете в НС 7-8/2008 и НС 7-8/2010.

За да получите наградата, моля, изпратете копие на фактурите, с които сте закупили Ceresit CT 84 Express, заедно си името си, адреса за доставка и телефон за връзка с вас на адрес:

гр. София, бул. „Симеоновско шосе” № 120, Хенкел България ЕООД

„За промоцията „Спечелете с Ceresit CT 84”“

За всяка награда може да се участва с една фактура за цялото количество Ceresit CT 84 или с няколко фактури, събрани при покупки в периода на промоцията.

Промоцията е валидна до 30 юни 2011 г. или до изчерпване на промоционалните количества.

Пълните условия на промоцията на: www.ceresit.bg\promo.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Материали, Строителство

Ключови думи


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото