В категории: Брой 3-4/2012, Ремонти, Строителство

Финалите на ЕВРО 2012 на голям екран с Ceresit – инициатива на Хенкел България за нашите лоялни потребители.

Затоплянето на времето и наближаването на лято 2012 ни носи все повече положителни емоции. А това лято ще е още по-специално предвид многото спортни събития, които предстоят. Безспорно събитието на сезона ще е Европейското първенство по футбол през юни, но не бива да забравяме и Световната лига по волейбол, на която България е домакин, както и Олимпиадата в Лондон.

Ние от Хенкел България разбираме емоциите на нашите потребители и искаме да направим лятото им още по-вълнуващо. По тази причина от 2 май до 12 юни 2012 организираме невероятна игра, в която те ще могат да спечелят 50 LCD телевизора SONY с голям 40-инчов (102 сm) екран. В промоцията могат да участват професионални и непрофесионални потребители на продукти Ceresit, a механизмът е следният:

• изрежи и събери 50 баркода от следните продукти: Ceresit CM 11, CM 12, CM 16, CM 17, CN 69, CT 126 и Thermo Universal, всички опаковки

• попълни карта за участие

• изпрати картата и събраните баркодове до Хенкел България в самоадресиран плик или на адрес: 1289 Мировяне, София Област, за Хенкел България ЕООД

• участвай в тегленето на 50 LCD телевизора SONY 40”

Но това не е всичко – за да бъде работа по-приятна, всеки участник в играта ще получи тениска и гащеризон БЕЗПЛАТНО!!! Пълните условия на играта можете да видите тук или на www.ceresit.bg .

Представяме Ви включените в промоцията продукти:

Сухите строителни смеси на Ceresit осигуряват надеждни и дълготрайни решения за Вашите строителни и ремонтни работи. Лепилата за плочки Ceresit CM 11 Plus, CM 12, CM 16 и CM 17 имат много добро сцепление към основата, подходящи за вътрешна и външна употреба за подове и стени. Не позволяват свличане, имат висока гъвкавост, а с цялата гама лепила за плочки могат да се осъществят и най-смелите проекти.

Ceresit CN 69 е саморазливна подова замазка за употреба на закрито. Идеална за изравняване и заглаждане на основи преди полагане на паркет, мокет, балатуми, PVC настилки и други покрития.

Ceresit Thermo Universal е лепило-шпакловка за топлоизолация за ремонт на стари и изграждане на нови фасади. Много подходящо за залепване на плочи от EPS и изработване на армирана мрежа върху полистиренови плочи.

Ceresit CT 126 e гипсова шпакловка за стени и тавани на закрито. Има висока сила на сцепление, кратко време за достигане на якост и не се напуква при дебели слоеве.

Успех на всички участници в играта !!!

Коментари и въпроси

1 Коментар към “Финалите на ЕВРО 2012 на голям екран с Ceresit – инициатива на Хенкел България за нашите лоялни потребители.”

Милена Савова | май 17th, 2012 at 8:05 am

От къде да взема тази карта за участие в играта за телевизори?

„Направи сам“: Картата за участие може да се изтегли от тук.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

Брой 3-4/2012, Ремонти, Строителство

Ключови думи

,
 
към началото