В категории: Брой 3-4/2014, Инструменти, Представяме ви, Хоби

„Открийте разнообразието” – с конкурса на Dremel® спечелете инструменти за 1400 лв.

Dremel-comp_1

Популярната марка системи универсални инструменти Dremel® стартира конкурс под надслов „Открийте разнообразието”. За да участвате е необходимо само да довършите слогана: „Dremel e многообразен, защото…” като сканирате QR-кода от опаковката на всички продукти и брошури на Dremel® или директно посетите уебсайта на конкурса. Всеки месец някой щастливец печели комплект инструменти на стойност 1400 лв. Комплектът включва топ продукти от разнообразните предложения в портфолиото на Dremel®, напр. Dremel® DSM20, Dremel® 4200, Dremel® VersaFlame, Dremel® 8200 и много други. Конкурсът продължава до 31.07.2014 г. За повече информация посетете:

https://www.dremeleurope.com/VTS/bg/bg/

vt's-promopack_2

Системите универсални инструменти Dremel® включват инструменти за прецизна работа, консумативи и приставки с множество приложения като гравиране, шлифоване, полиране, рязане, лепене и др. След като през 1932 г. Dremel® представя на пазара първия многофункционален инструмент, марката става лидер сред производителите на инструменти за занаятчийските хобита и професии. Днес Dremel® продължава да се радва на заслужена репутация сред потребителите. В групата на запалените феновете на марката влизат дърворезбари, ключари, шлосери, автомеханици, зъботехници и най-вече ентусиазираните фенове на „Направи си сам”.

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


 
към началото