В категории: 2016, Актуални статии, Брой 9-10/2016, Инструменти, Представяме ви

Партньорска среща на „Ташев-Галвинг” ООД, есен 2016 с участието на: Hitachi Power Tools, Stanley Black & Decker, DeWALT, Rubi Germans Boada, FERVI, Макита България ЕООД, Роберт Бош ЕООД и Tooltechnic Systems

tashev1

В края на септември т.г. фирма „Ташев-Галвинг“ ООД проведе своя единайсети поред и втори за тази година семинар – партньорска среща с участието на Hitachi Power Tools, Stanley Black & Decker, DeWALT, Rubi Germans Boada, FERVI, Макита България ЕООД, Роберт Бош ЕООД и Tooltechnic System. За място на проявата бе избран морският курорт Албена. Това най-отдалечено в сравнение с досегашните семинари място не бе избрано случайно. Просторната зала бе подбрана с оглед на участниците в срещата – над 150 души, предимно управители на търговски фирми измежду най-активните и влиятелни партньори, каквито „Ташев-Галвинг“ ООД има във всички областни и по-големи градове на страната. Присъстваха и търговски фирми, чийто бизнес е изцяло съсредоточен в онлайн търговията. Макар пазарният дял към момента на този начин на търговия да не е голям, бързината при създаване, минималните начални инвестиции, липсата на потребност от голям склад, удобствата, които дистанционната покупка предлага на клиентите способстват за появата на множество такива фирми.

tashev3

Както класическите форми на търговия, още повече електронните онлайн магазини, не могат да работят успешно без съвременните средства за комуникация и доставки с големите дистрибуторски фирми, които им осигуряват стоките. Това е и една от причините редовно провежданите семинари на „Ташев-Галвинг“ ООД да привличат все повече участници. Рекордното досега присъствие в Албена е индикатор за развитието на дистрибуторската мрежа на „Ташев-Галвинг“ ООД в страната, за развитието и финансовото укрепване на местните фирми, за все по-ефективната подкрепа и значителен принос на „Ташев-Галвинг“ ООД за техния успех.

Все по-решаващо значение за усъвършенстване на взаимодействието между търговеца на едро и неговите партньори в страната има електронният магазин, който „Ташев-Галвинг“ ООД развива от няколко години насам. Зад този сложен сам по себе си приложен програмен продукт, невидим за крайния купувач, се намира все по-ефикасно действащ електронен портал за търговия на едро. Ето защо всеки пореден етап, достигнат в неговото развитие, присъства в програмата на срещите на „Ташев-Галвинг“ и партньори. При представянето на по-предната, проведена в Боровец при април т.г. среща, заделихме обстойно внимание на тази тема.

tashev2

Тогава се роди и една нова идея – инж. Христофор Ташев, управител на „Ташев-Галвинг“ ООД, подчерта, че на есенната среща акцентът ще бъде поставен върху новите възможности всяка от фирмите-партньори да може в своята търговска дейност директно да ползва разширените ресурси на изградения от тях портал.

На срещата в Албена инж. Ташев обяви и следващата мащабна крачка в тази насока, а г-н Стоян Тодоров, ИТ мениджър на фирмата, разясни нейната същина. „Ташев-Галвинг“ ООД активно разработва цялостен проект, който ще позволи всеки от партньорите, който изяви желание, да получи безплатно собствен електронен магазин. Това бе темата, с която започна срещата и завърши с дискусия по конкретни практически детайли на проекта.

Екипът на „Ташев-Галвинг“ ООД заедно с фирма „Креатив дизайн“ разработват няколко напълно функционални варианта на такива сайтове, което ще позволи на всяка фирма да подбере оптимален за себе си вариант. Най-същественото улеснение и предимство на този подход е, че всеки от тези сайтове ще бъде напълно функционално завършен като съдържание по отношение на продуктите, които „Ташев-Галвинг“ ООД предлага. Цялата информация, необходима за тяхното поръчване, продажба и сервизно обслужване (наименования, спецификации, кодове, цени и др.) ще бъде въведена в базата данни и няма да се налага дадената фирма да полага допълнителни усилия, да харчи средства и да губи време за това.

tashev4

Получаването от „Ташев-Галвинг“ ООД на готов софтуерен продукт не ограничава възможностите на фирмите, възползвали се от това улеснение, да разширяват продуктовата гама в електронния си магазин, като добавят продукти от други доставчици, да ценообразуват, както и да провеждат собствени промоционални кампании. Предвижда се и създаването на сайтове според конкретните изисквания на дадената фирма.

Инж. Ташев подчерта, че проектът е породен от разбирането, че електронната търговия тепърва ще се развива. Той цитира информация, според която ръководители на Bosch предвиждат, че вбъдеще 40% от продажбите на нейните продукти ще се извършват чрез електронна търговия. Като един от най-големите дистрибутори на Bosch в България „Ташев-Галвинг“ ООД взима изпреварващи мерки да подготви адекватно себе си и своите партньори за този начин на търговия. Това, което се отнася за Bosch, очевидно ще важи и за останалите големи производители, чиито продукти „Ташев-Галвинг“ ООД предлага в страната ни. Реализацията на проекта е в напреднал стадий, като конкретните резултати ще бъдат демонстрирани още на следващата партньорска среща през пролетта на идната година. Управителят на фирмата подчерта, че „Ташев-Галвинг“ ООД мисли и реално работи за успешния бизнес на своите партньори, защото „вашият успех е и наш, и обратно“.

4

Развитието на електронния магазин на „Ташев-Галвинг“ ООД продължава, като в момента се довършва приложение за мобилни устройства – смартфони и таблети. Всеки, използващ това приложение, ще може да получава на телефона си известие за поредната нова промоция и друга актуална информация.

За да не претрупаме статията с информация, с текст и снимки, ще представим поотделно в този и следващия брой на списанието новите продукти, които лекторите представиха и демонстрираха на живо пред участниците в семинара.

1. Hitachi Power ToolsНови електроинструменти на Hitachi с безчеткови двигатели

2. Hitachi Power ToolsНовите инструменти на Hitachi клас „Световен лидер”

3. DeWALT54V-XR FLEXVOLT на DeWALT – уникална батерия с напрежение 54/18 V

4. DeWALT Акумулаторна система машини DeWALT 54V-XR FLEXVOLT

5. FERVIМеталотърсач FERVI MD01

6. RubiНабор на Rubi за прецизно нивелиране на плочите при подови и стенни облицовки

7. RubiЕлектрически шабър RUBI за почистване на фуги в облицовки с плочи

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


QR code за публикацията

QR кодове | QR код четци
 
към началото