В категории: 2015, Брой 5-6/2015, Представяме ви

„Евромастер Импорт Експорт“ откри нов магазин и изложбен център в Пловдив

Euromaster1

На 1 юни т.г. „Евромастер Импорт Експорт“ откри нов представителен магазин и изложбен център в Пловдив. Той се намира на ул. Средец 41. Магазинът бе открит от братята Ахмад и Махамад Баша, съсобственици и управители на фирмата, в присъствието на ръководители и представители на регионални търговски партньори на „Евромастер Импорт Експорт“.

Изборът на града не е случаен, защото Пловдив и тази част на страната привличат значителна част от чуждестранните инвестиции, бележат над средните за страната темпове на икономическо развитие, видимо е оживлението в развитието на дребния частен бизнес. Районът е известен и с добре развитото си селско стопанство – зеленчукопроизводство, овощарство, лозя и др. било в промишлени мащаби или в безброй малки градини.

2

Euromaster10

Всичко това създава изключително благоприятна среда и възможности за още по-широкото разпространение на инструментите и машините, които предлага „Евромастер Импорт Експорт“ и най-вече на марките Raider и Raider PRO, TopMaster, TopGarden и Gadget. Като всеки магазин и този ще бъде достъпен за всеки влязъл в него клиент, който има нужда от достатъчно качествен, с реална гаранционна поддръжка и същевременно с атрактивно ниска цена инструмент или машина.

Euromaster4

Замисълът на братята Баша, съсобственици на „Евромастер Импорт Експорт“, обаче е преди всичко да създадат регионален изложбен търговски център, който да представя по възможно най-прегледен начин обширната продуктова гама, която фирмата предлага и която непрестанно се обогатява и разширява с нови машини и модели. Така този магазин ще обслужва не само крайните клиенти, но ще играе съществена роля и за подпомагане на търговската дейност на многобройните по-малки фирми от региона, за да могат още по-успешно да продават продуктите на „Евромастер Импорт Експорт“. Компанията бързо разширява и сегмента електроинструменти Raider Pro, чието качество позволява продажбата им с 3-годишна гаранция. Успехът на „Евромастер Импорт Експорт“ се гради в много голяма степен на многобройната дистрибуторска мрежа в страната, както и на някои от големите търговски вериги от вида „Направи сам“ за които фирмата е голям доставчик на механични и ръчни електроинструменти. Докато търговските вериги разполагат с обширни магазини, по-малките фирми партньори нямат тази възможност. Затова те се нуждаят от близката подкрепа на „Евромастер Импорт Експорт“, за да могат да развиват още по-успешно своя бизнес.

Euromaster5

Euromaster6

Поради това новият магазин е буквално претрупан с продукти, които не са поставени на дистанция зад щандове, а са изложени възможно най-прегледно и достъпно за посетителите. Тук са представени основните продуктови направления на фирмата:

» Ръчни електроинструменти за практически всички видове обработки на различни материали, включително инструменти с акумулаторно захранване.

» Електродъгови заваръчни апарати, работещи с електроди или тел.

» Въздушни компресори, зарядни устройства, подемни крикове и друга техника за поддръжка на автомобила.

» Всевъзможни механични ръчни инструменти – ключове, отвертки, клещи и много други.

» Инструменти (консумативи) за пробиване, рязане, шлифоване, фрезоване, полиране и др.

» Пистолети и други инструменти за боядисване – с в високо и ниско налягане на въздушната струя;

» Градинска техника, включително и широка гама от водни помпи, част от които представяме в този брой на списанието и четириколесни косачки за трева с двигател с вътрешно горене.

Euromaster7

Euromaster8

Euromaster9

Подробна информация за техническите характеристики и възможности на част от най-новите електроинструменти и помпи в продуктовата листа на „Евромастер Импорт Експорт“ за 2015 г. може да намерите в тези статии:

» Новото поколение електроинструменти Raider и Raider Pro – насоки на развитие през 2015 г., характерни особености на тези две групи, организация на сервиза.

» Акумулаторни бормашини-отвертки RDP-CD02L (20 V) и RDP-CD01L (16 V)

» Акумулаторни бормашини-отвертки RDP-CDL08L и RDP-CDL03L

» Комплект акумулаторни инструменти RAIDER (бормашина, бързооборотна минишлайфмашина, фенер)

» Бормашина-отвертка с мрежово захранване RDP-CDD02

» Бързооборотна минишлафмашина RD-MG07

» Многофункционални машини с осцилиращо движение на работния инструмент RDP-OMT02 и RDP-OMT03

» Ръчен циркулярен трион RD-CS24

» Прободни триони RDP-JS25 и RDP-JS26

» Електрическо ренде RDP-10S

» Пистолет за горещ въздух RDP-HG16

» Малки ъглошлайфмашини RDP-AG42 и RDP-AG43

Водни помпи RAIDER

Перфоратори RDP-HD39 и RDP-HD12H

Ударна бормашина RD-ID31

Електрическа отвертка за серийно завиване на винтове RD-ES46

Коментирайте или задайте въпрос

Полетата, отбелязани със звездичка са задължителни.

Всички коментари се публикуват след одобрение от редактор. Разглеждането на коментари се извършва в срок до 48 часа от момента на изпращането им. Ако не виждате коментара си веднага, не е необходимо да го изпращате повече от един път.


Категории

2015, Брой 5-6/2015, Представяме ви

Ключови думи

, ,
 
към началото